Oyunlar Genel bölümü Oyun İnceleme / Crysis 2 Geliyor konusu gösteriliyor Özet:Crysis 2′nin (ve/veya devam oyununun) geleceği resmi bir ağızdan ilk kez açıklandı! Haber , Crytek’in animasyon sorumulusu Steven Bender’in ağzıdan ...
| |||||||
Crysis 2 Geliyor | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Cold Spring Harbor | Crysis 2′nin (ve/veya devam oyununun) geleceği resmi bir ağızdan ilk kez açıklandı! Haber, Crytek’in animasyon sorumulusu Steven Bender’in ağzıdan direk olarak geliyor. Bender’in söylediklerine göre, 2. bölümde hikaye sadece Koreliler ve yaratıklar etrafında devam etmeyecek. Grafikler üzerine daha da odaklanılacak. ![]() Bender, özellikle karakterlerdeki yüz dokuları olmak üzere oyun içeresindeki kaplamalarda ve 3 boyutlu animasyonlarda pek çok ilerleme olacağını belirtiliyor. Onların en büyük amacının ise, oyunun görselliğini daha da gelişmiş bir düzeye götürmek olduğunu söylüyor ve ekliyor; Bu düzey fotogerçekci film kalitesine yakın bir kalite olarak düşünülebilir! Crysis, hali hazırda zaten fotorealistik bir görüntüyü bizlere sunmaktan geri kalmayan bir yapım. Doğrusu, Bender’in bu açıklamlarından sonra insan ‘Crysis’in devamında daha nasıl bir görsellik ve oyun tecrübesi bizleri bekliyor ki?’ demekten kendini alamıyor… İşte İlk Ekran Görüntüleri: ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Oto Mod**********:-: | crysis 1 mükemmel şu anda oynuyom ve türkçe olunca bi başka zevkli büyük bir ihtimal 2. oyunda yine bu kadar iii olur peki ya oyun türkçe mi olacak?... |
| | |
| | #3 |
| Cold Spring Harbor | Büyük ihtimalle türkçesi de çıkar. |
| | |
| | #4 |
| Sovereign ![]() | Türklerin böyle oyunlar yapması çok güzel inşallah bundan sonrada devam eder... |
| | |
| | #5 |
| Gümüş Üye ![]() | Nerde Renederi ni ALiyorlarsa... |
| | |
| | #6 |
| Pasaj Sakini ![]() | Hadi Kardeşim Ne Zaman şikacak Bu Oyun Yaaaaaaaaa Ayip Oluyo Ama Erkek Adam Bu Kadar Beklemez |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | walla arkadaşlar Crysis1 i bitirdim tadı damağımda kaldı 2. sürümünü heyecanla bekliyorum ![]() |
| | |
| | #8 |
| Cold Spring Harbor | Hemen çıkmaz oyun. Oyun yapmak kolay iş değil. Daha var. Belki 1 sene. |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | Crysis Oynadim Bir Süre. Mükemmel Bir Oyun. Grafikleri Dehşet. çok Güçlü Bir Donanim Istiyor. Bir Türk Ekibinin Böyle Bir Oyun Tasarlamasi Gerçekten Gurur Verici. Ikiniciside Birincisinden Daha Iyi Olacağindan Eminim. |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | beyler crysis türk yapımı bir oyun olduğuna inanamıyorum gerçekten müthiş bişey |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Crysis 2 GeliyorCrysis 2 Geliyor konusu, Oyunlar Genel/Oyun İnceleme bölümünde tartışılıyor . | |