Oyunlar Genel bölümü Oyun İnceleme / Gta sa çalışmıyor nolur yardım edin konusu gösteriliyor Özet:ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM EDİN BU GTA SAN ANDREASI BİLGİSARA YÜKLOM HERŞEY YAPIOM ÇİFT TIKLIOM ÇALIŞMIO NOLUR YARDIM EDİN SİNİR OLDUM ...
| |||||||
Gta sa çalışmıyor nolur yardım edin | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Cezalı | ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM EDİN BU GTA SAN ANDREASI BİLGİSARA YÜKLOM HERŞEY YAPIOM ÇİFT TIKLIOM ÇALIŞMIO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOLUR YARDIM EDİN SİNİR OLDUM BİLGİSAYARI KIRCAM YAKINDA ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Gönülden RizeSporlu ![]() | Crack Yaptınız mı ? |
| | |
| | #3 |
| Cezalı | Yaptım ama acaba yanlış mı yaptım :d sende bi söle nasıl crack yapayım |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | Bilgisayarım a gir daha sonra Cd-dwd sürücüne sağ tıkla aç de crack a gir Gta_sa yi kopyala ve oyunun kurulu olduğu yere at Konu darklord53 tarafından (29-03-2012 Saat 06:38 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzeltme |
| | |
| | #5 |
| Paylaşımcı ![]() | Sistem özelliklerin nasıl iyimi? |
| | |
| | #6 |
| Paylaşımcı ![]() | hata hakkında biraz daha ayrıntılı bahsederseniz daha çok yardımcı olabilirim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Gta sa çalışmıyor nolur yardım edinGta sa çalışmıyor nolur yardım edin konusu, Oyunlar Genel/Oyun İnceleme bölümünde tartışılıyor . | |