Rehberim

God Of War(İnceleme)

Oyunlar Genel bölümü Oyun İnceleme / God Of War(İnceleme) konusu gösteriliyor Özet:Evet Arkadaşlar Şimdi Size Dünyanın En güzel oyunlarından birisi olna ^^God Of War^^ Dan bahsedeceğim . Öncelikle oyun sadace ps3 ...

Go Back   Rehberim > OYUN REHBERİM > Oyunlar Genel > Oyun İnceleme

God Of War(İnceleme)

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 26-10-2011, 05:23 PM   #1

InNıqht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşımcı

<!-- google_ad_section_start -->God Of War(İnceleme)<!-- google_ad_section_end --> God Of War(İnceleme)

Evet Arkadaşlar Şimdi Size Dünyanın En güzel oyunlarından birisi olna ^^God Of War^^ Dan bahsedeceğim .

Öncelikle oyun sadace ps3 ve psp de vardır pc için çıkanlar şaçmalık çünkü oyunun ekran kartını kaldırabilecek bi bilgisayar zor

Oyunun Başında olympos dağına çıkıyorsunuz ağaçlarla birlikte bu ağaçlar evrenin kurucuları olarak geçiyor ve bu ağaçlarla birlikte zeus u öldürmeye çalışıyorsunuz.Oyuna başlar başlamaz ilk adam lar çıkıyor eays de kolayca ölüyorlar biraz ilerledikten sonra posedionun su tanrısının bir ata benzer bişe i ile kapşıyorsunuz sonra da posedionu öldürüp olimpos dağına çıkıyorsunuz.orda zeusu görüyorsunuz size şimşekini atıp sizi olimpos dağından aşağıya atıyor.ve düştüğünüz gölde cadı benzeri şeyler sizin güçlerinizi alıyor ve sıfırdan başlayıp zeusu öldürmeye çalışıyorsunuz oyunda bi çok kişi öldürüyorsunuz mesela apollon,herkül,hermes,hades... böyle devam ediyor sayamayacağınız kadar çok kişi ben size oyunun tümünü anlatmaya çalışsam yapamam çünkü çok uzun bide size oyununun sonu anlatacağım.

Oyunun sonunda adamımız kratos olimpos dağına tekrer döner ve zeus'la kapışmaya başlarsınız.En son zeus'u (Bu Kısım Çok Zevkli) bir elinizle havaya kaldırıp ''O'' tuşuna istediğiniz kadar basıp yüzünü yumrukluyorsunuz yani bütün oyunun stresini atıyorsunuz.ben bi 30 dk bamıştımm artık tanılmaz hale gelmişti ve bir kaç film sahnesinden sonra oyun bitiyor .
ben oyunu ''eays'',''normal'',Hard'' da bitirdim ama tiranda bitiremedim adamlar 30 dk ölüyor ve bu kadar bu oyunu size şiddetle tavsiye ediyorum.ps3 yada psp varsa mutlaka oynamalısınız.Ve bir kaç resimle olayı size göstereyim..

Konu InNıqht tarafından (26-10-2011 Saat 05:25 PM ) değiştirilmiştir.
InNıqht isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

God Of War(İnceleme)

God Of War(İnceleme) konusu, Oyunlar Genel/Oyun İnceleme bölümünde tartışılıyor .

Gündemden Başlıklar

Konu Kategori
Evden eve nakliyat Liseler & Üniversiteler
Şehir ve Firma Rehberi Tatil ve Oteller
Tatil ve Oteller Seo

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:43 PM.