Oyunlar Genel bölümündeki Oyun Yama alt forumunda bulunan Pes 2008 Gold Patch Süper Lig Yaması İndir Yükle Download konusunu görüntülemektesiniz özet:-18 Turkcell Süper Lig Takımının Tam Kadroları -Yeni Transferleri İle Birlikte -Tüm Takımların En Son Kadroları On birleri, Sistemleri Ve ...
| |||||||
Pes 2008 Gold Patch Süper Lig Yaması İndir Yükle Download | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | ![]() -18 Turkcell Süper Lig Takımının Tam Kadroları -Yeni Transferleri İle Birlikte -Tüm Takımların En Son Kadroları On birleri, Sistemleri Ve Taktikleri -Tüm Takımların Eksiksiz Formaları Ve Orjinal Numara Fontları (Alternatif Formalarda Dahil ve Bazı Kulüplerin 2008-2009 Sezonu Formaları) -Kaliteli Logolar -3 Büyüklerin Efsane Futbolcuları Süper Takımlar İle Geri Dönüyor! (Nouma,Hagi,Ortega,Prekazi v.b) -Ünü Artmış Genç Yeteneklerin ve Avrupada Forma Giyen Gurbetçi Futbolcularımızın Son Güncelleşmeleri (Benayoun,Bojan Krkic,Dos Santos,Pato,Nuri Şahin,Mevlüt Erdinç v.b) -Milli Takımların Son Kadroları (Özgün Milli Takım) -Euro 2008`de Forma Giyen 23 Milli Oyuncular Takımlara Yerleştirildi -Zapotocny,Sivok,Seriç,Emre Belözoğlu,Gökhan Ünal,Pique v.b Transferler Oyuna Aktarıldı ve Sakat Oyuncuların 18`lik Sistemi Düzenlendi -Oyun İçine Uygun Melodiler (Farklı Yapıda Son Versiyona En Uygun Müzikler) -%100 Türkçe Yama (Türkçe Karakter Eklentili & Online Mod Türkçe) -%100 Türkçe Spiker (Hasan mustan tarafından yapılan türkçe spiker ile uyumlu) -Maça Başlarken Lig Tv`den Çıkan Akbank Reklamı Çıkıyor! -Spiker`in Tüm Oyuncu İsimleri Ve Takım İsimleri Gold Patch`e Uyarlandı! -Her Stadyuma Lig Durumuna Göre Ayrı Reklam Panoları -Bundesliga,La Liga,Premier Lig,Serie A ve Fransa Liginin Güncellenmiş Hali -Çok Çeşitli Profesionel Arka Planlar -Son Moda Toplar Nıke Aerow TSL Topu V.b Toplar -Son Moda Kramponlar,Eldivenler,Antrenman Formaları Ve Hakem Formaları -Turkcell Süper Lig Ve Avrupa`nın Sayılı Stadları (Emirates,Stamford Bridge,Oldtrafford,Alianz Arena,İnönü,Saraçoğlu, Ali Samiyen,Sivas 4 Eylül Stadı,Trabzon Avni Aker,Atatürk Olimpiyat v.b) -Bazı Stadlarda Orjinal Işıklandırma -Yeni Antrenman Sahası Samandıra Tesisi Eklendi -By Juce Akılcılık Yaması Eklendi (Yapay Zeka Şimdi Başlıyor Artık Karşı Takıma Karşı Fazla Şansınız Yok) -Hollanda Liginde Yer Alan Az,Psv,Ajax ve Feyenord Other Lig B`ye Yerleştirildi -Yepyeni Gol Sonrası Sesler Eklendi ! (Samba de Janeiro,Brazil,I will survive) -Efes Pilsen Cup Eklendi -Lige Yeni Çıkan Kocaelispor,Antalyaspor ve Eskişehirspor Eklendi -Yep Yeni Yabancı Takımlar Ayrıca Team Ve United Takımları -Muhteşem Gold Patch Süper Lig I İntro -Tüm Takımların Orjinal Pankartları,Bayrak ve Taraftar Renkleri -Tüm Takımların 3D HD Kalitesinde Logoları -4 Büyükler + Kayserispor`un Tezahüratları Ve Avrupanın Önemli Takımlarının Tezahüratları(Chelsea,Manchester,Lyon,v.b) -Ve Daha Bir Çok Yenilik Organization By; Emir Staff; Av.Korkut,Perco1907,Gkan,Quqil,Denizimo,Zagrius, Black Cat,Ariel Sedax,Frenkie,Speaktarm,Black God,Fch,Juce,Inas,Pop1806,Fernando Ayrıca bana ayreten yardım ettikleri için Metin ve @@EFE@@ arkadaşlarıma teşekkür ederim. Spiker işinde beni yalnız bırakmadığı için Hasan Mustan (Black Vip)`e sonsuz teşekkür ederim.Spikerlerin güncelleşmeleri için mutlaka turkcespiker.com`u unutmayalım. intro : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Title : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Konami : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Rv_e : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Pes 2008.exe : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Rs_e : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Kitserver ; part 1 : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Part 2 : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Part 3 : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Part 4 : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Kurulum : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Not:Tüm partları indirmenizi tavsiye ediyorum.KONAMI dosyasının rar şifresi byemir.com pes2008.exe,rv_e,title,intro,kıtserver`ın soccertr.com`dur.Rs_e`nin turkcespiker.com`dur. MERAK EDİLENLER Boyutu ne kadar olacak? Dosyaların toplam boyutu 900 mb`dır.Rardan çıkarıldığında ise 1,5 veya 2 gb`ı buluyor.Ama doğrusunu söylemek gerekirse gerek kolay kurulumu gerekse hatasız olmasıyla süpper olacak. Kaç Part Olacak? 9 Part olacak duraklama yok tamamen devam.4 Part rapidden diğerleri filevicory den olacak. Peki ben bu patch ile neler kazanırım? Herşey.Yani bu patch ile oyununuz tamamen değişiyor.İçinde türkçe spikerin de bulunduğu patch ile türkiye`yi sallamaya geliyor. Alıntı .. |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : | bjk_mustafa (03-09-2008), bornovalı_17 (21-08-2008), DagNir (02-09-2008), ELaphe (05-09-2008), kıymık (23-08-2008) |
| | #2 |
| Cezalı | Her şey Mükemmel Elinize Sağlık Bu Kadar Mı Olur Ruya Gibi Bir Oyun Olmuş.her Güzelliğin Bir Kusuru Olur Elbet Ama Bu Kusuru çözmek Için Bir öneride Bulunun.maç Başlayınca Seyirci Olmuyor Stad Bom Boş Oluyor. Lütfen Bir Cevap Yazın. Konu [spixel] wolle tarafından (08-08-2008 Saat 09:17 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | sen birtanesinn canım ciğerimm seni sewiyommm |
| | |
| | #4 |
| Cezalı | BU YAMA ICIN EMEGI GECEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM.OYUNU HARİKA BİR HALE GETİRİYOR.BEN TRABZONSPOR LUYUM EĞER YAMAYI DÜZGÜN KURAMAZSANIZ ANKARAGÜCÜ İLE TRABZONSPOR KARIŞIYOR.YAMAYI KURARKEN İNDİRDİĞİNİZ DOSYALARI KURULUMUN YAZISINDAN NASIL YAPACAĞINIZI ÖĞRENEREK RAHAT BİR ŞEKİLDE YAPARSINIZ.ŞAHSEN BEN BU YAMAYI TÜM BALIKESİRDEKİ İNTERNETLERİN ÇOĞUNA YÜKLEDİM. OYUNDA SADECE MAÇ BAŞLARKEN DAHA DOĞRUSU HER MAÇTA STAD BOM BOŞ OLUYOR TEK HATA BU. GERİ KALAN HER ŞEY HAYALİNİZDEKİ OYUN.EN GÜZEL TARAFI TÜRKÇE BİR SPİKERİ VAR TÜM FUTBOLCULARIN İSMİNİ BİLİYOR ÇOK GÜZEL ANLATIYOR.ZATEN SPİKERLE FAZLA ARAM YOKTUR AMA BU SPİKER ÇOK GÜZEL TAM SİZLER İÇİN.BEN GENELDE SPİKERİN SESİNİ KISAR KENDİM SPİKERLİK YAPARIM BUDA BENİM HUYUM. ![]() |
| | |
| | #5 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Süper.... ![]() İndiriyorum hemmen...
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | harikasın caaaanıııımmm beeeniiiimmm ellerine sağlık |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ya herseyi yaptım kitserver setupu acınca ınstall yazısına bende tıklanmıo neden lutfen yardım |
| | |
| | #8 | |
| Stajyer | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | arkadaşım install a tıklanmıyorsa yanında "remove" tusu var..önce ona bas sonra install butonu aktif hale gelecektir |
| | |
| | #10 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Sistemde zaten kitserver yüklü ise install etmenize gerek yoktur... Bende öyleydi mesela. Daha önceden kitserver ile başka yamalar kurduğum için bunda tekrar install etmeme gerek kalmadı.
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #11 |
| Ordinaryüs ![]() | |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | yok remove tusunada basılmıodu ama yaptım sız solemeden once saolun yinede |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | kardesim eline saglık ya |
| | |
| | #14 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Hatırlatma; yamayı kurduktan sonra görüntü ayarlarınız muhtemelen sıfırlanır.. Bu yüzden low'da oynarken stadı boş olarak görebilirsiniz... Ayarlarınızı iyileştirdikten sonra tekrar deneyin ![]()
| | |
| | #15 |
| Stajyer | ya şifreyi sölermisin giriyorum giriyorum olmuyor lütfen yazarmısınız |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| super lig yamasi, pes2008 gold patch, pes gold patch, super lig, pes 2008 gold, pes 2008, pes, gold patch |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ipod için yabancı klipler mp4 formatında Yeni | ELaphe | Video Klipler | 15 | 05-02-2010 10:15 PM |
| Bir dünya program İşinize yarayabilir! | Mesut SAHIN | Önerilen Siteler Ve Linkler | 6 | 11-10-2009 09:12 PM |
| Telefona Patch yapma... | Raskolnikov | Gsm deki Gelişmeler | 1 | 28-06-2008 01:03 PM |
| Tüm Nokia Modellerinin Orijinal Melodileri | QBERT | NOKIA | 0 | 24-10-2007 07:45 PM |
| İslami Filmler Arşivi | EcmeL | İslam ve insan | 0 | 23-02-2007 11:14 AM |