Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Fifa 2009 Hamachi veya PC IP Üzerinden Online Oynamak Resimli Anlatım konusu gösteriliyor Özet:Hamachi ağları üzerinden veya Msn adresinden anlaşarak Direct IP'den maçınızı yapabilirsiniz. Direct ip'den Hamachi olmadan maç yapabilmeniz için port açmış ...
| |||||||
Fifa 2009 Hamachi veya PC IP Üzerinden Online Oynamak Resimli Anlatım | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | Hamachi ağları üzerinden veya Msn adresinden anlaşarak Direct IP'den maçınızı yapabilirsiniz. Direct ip'den Hamachi olmadan maç yapabilmeniz için port açmış olmanız gerekiyor. Port açmayı biliyorsanız Fifa'nın her zamanki port numarası 3658 (UDP)'dir. ![]() FIFA 09'u açın GAME MODES menüsünden Multiplayer'ı seçin. ![]() Bir makine ismi belirleyin ve Direct IP'ye basın (Cafe vb. yerlerde ise aşağıdakine basın) ![]() Gelen ekrandan New'e basarak kendinizin ve arkadaşlarınızın Hamachi'deki ip adreslerini birer isim vererek kaydedin. ![]() Kaydettiklerinizin sağ tarafta listeye alındığını göreceksiniz, fare yardımıyla kimle anlaştıysanız (Hamachi veya MSN üzerinden) onu seçin ve Connect'e basın, arkadaşınız da kendini seçecek ve Hosta basacak. Tam tersi siz kendinizi seçip Host'a basarsanız, arkadaşınız kendi listesinden sizi seçecek ve Connect'e basacak. Bu Host ve Connect olayının sağlıklı gerçekleşmesi için Hamachi'den arkadaşınızla konuşup yakın zamanlarda basmaya çalışmalısınız. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | fifa 2009 u hamechi ile oynamak isteyenlere buyrun Kullanıcı adı: Moment100 Şifre:1992 ayrıca yardım edilir kuramayanlar için E-Posta:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Konu muhammet100 tarafından (31-10-2010 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | saol kardeş verdiğin bilgiler işe yaraıyor ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fifa 2009 hamachi, fifa2009 hamachi agi, hamachi agi serverlari, hamachi uzerinden fifa2009, hamachi uzerinden oynamak, pc ip uzerinden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Fifa 2009 Hamachi veya PC IP Üzerinden Online Oynamak Resimli AnlatımFifa 2009 Hamachi veya PC IP Üzerinden Online Oynamak Resimli Anlatım konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |