Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / FIFA 2009 Demo Keyboard Patch (FIFA 2008 Klavye Tuş Kombinasyonuyla oynamak) konusu gösteriliyor Özet:Yamayı bugün bi rus fifa sitesinden buldum. Benim gibi FIFA 09'un tuş kombinasyonlarına akıl sır erdiremeyenler için çok güzel bişey ...
| |||||||
FIFA 2009 Demo Keyboard Patch (FIFA 2008 Klavye Tuş Kombinasyonuyla oynamak) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | Yamayı bugün bi rus fifa sitesinden buldum. Benim gibi FIFA 09'un tuş kombinasyonlarına akıl sır erdiremeyenler için çok güzel bişey yapmışlar. Oyunu aynı FIFA 08 oynarmış gibi oynuyorsunuz.Tuşlar aynen FIFA 08 deki gibi.Herşey birebir aynı. Not : Yamayı kurduğunuz zaman herhangi birşeyi değiştirmenize gerek kalmıyor.Yama otomatikmen kuruluyor ve tuşlar siz hiçbirşeyi değiştirmeden otomatikmen FIFA 08 deki gibi oluyor. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Alıntı.. Konu Teknoloji Haber tarafından (11-10-2008 Saat 06:58 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | süper saol |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | tam sürüm için yok mu yhaa ![]() |
| | |
| | #4 |
| Ordinaryüs ![]() | İndirip Denedin mi Tam Sürümde ? Dene Belki Çalışıyordur.. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | ya nasıl yapılacagını anlamadım nasıl yapcas ???? ben kurmaya calıstım ama kurmadı bı yere atıp falan mı kurmam lazım |
| | |
| | #6 |
| no musıc no life..!! ![]() | Supersınn :d |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ççokk sağooooooooooooooooolllllllllllllllll |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
FIFA 2009 Demo Keyboard Patch (FIFA 2008 Klavye Tuş Kombinasyonuyla oynamak)FIFA 2009 Demo Keyboard Patch (FIFA 2008 Klavye Tuş Kombinasyonuyla oynamak) konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |