Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / FiFA 2009 Oyunda Kasma Duraklama Donma Problemi Hatası Çözümü konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar ilk olarak nvidia olanlar [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] diğerleri kendi ekran kartı sitelerine girsinler.kendi modelinizi arattırıp(nvidia.com) ...
| |||||||
FiFA 2009 Oyunda Kasma Duraklama Donma Problemi Hatası Çözümü | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | arkadaşlar ilk olarak nvidia olanlar [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] diğerleri kendi ekran kartı sitelerine girsinler.kendi modelinizi arattırıp(nvidia.com) patch indirip kurun.fifa 09 demoyu silip yeniden yükleyin ve en son bilgisayarı yeniden başlatın.ve ek olarakta ''Belgelerim'' fifa 09 demo yuda silin.bilmem ben böle yaptım en azından adamların kolları açıktı şimdi kapandı. Alıntı.. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | merhaba, biraz daha açıklayıcı olabilkirmisin bnm kart ati nvidia patch demişsin onu çözemedim diğerlerini anladım |
| | |
| | #3 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Grafik 3d dosyaları makinelere göre uyumsuz olabiliyor çözümü için yukardaki işlemi yapın diyor ancak yapmadan önde driverlerin yedeklerini alın her makineye uyar diye bişey olamaz |
| | |
| | #4 | |
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
Ati Ekran Kartı İçinse Şu linke Bakabilirsiniz : [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] "Windows Xp" den kullandığınız İşletim Sistemini Seçin..Ardından "Radeon" a Basıp Ekran Kartınıza Uygun Olan Versiyonu İndirirsiniz.. | |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | fifa 2009 kasmaması için başka bir yöntem var mı |
| | |
| | #6 |
| Ordinaryüs ![]() | Fifa 2009'un Video Settingsten Effectlerini Düşürürsen Kasmasını Birazda Olsa Önleyebilirsin ![]() |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | Yardılarınızdan Dolayı Teşekkürler |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | arkadaşlar ne etsem fifa 2009 sun kasmasını engeleyemedim başka ne yapabilirim yani burdaki tavsiyelerden başka |
| | |
| | #9 | |
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Bu Linke Bakabilirsin.. | |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | arkadaşlar ben fifa 2009 yükledim ekran ım ati radeon 256 mb ram 1 gb işlemci pentium 4 3.2 ghz herşey yüksek ama görüntüde kasmalar oluyo ve çok net değil görüntü, ekran kartı 128 olanlar bile çok güzel oynuyo oyunu ama ben de sorunlu monitörüm de lcd 17 inch aceba ondan olabilir mi ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | valla ben hepsını yaptım hala tıtreme var gozlerımı agartıyor oynarken nabıcam bılmem |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | Yaw Bu 800 X 600 Nerden Yapılıyoo |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | ya pff...baska cosum yokmu =( |
| | |
| | #14 |
| Ordinaryüs ![]() | |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | bu nvidia siytesinden nasıl ekran kartının yükselcez anlatabilirmisiniz acaabaç.... karedeşş |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fifa2009 duzeltme yamasi, fifa2009 hatalari cozumu, fifa2009 kasma problemi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
FiFA 2009 Oyunda Kasma Duraklama Donma Problemi Hatası ÇözümüFiFA 2009 Oyunda Kasma Duraklama Donma Problemi Hatası Çözümü konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |