Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Fm 2008 % 99.7 Tr Yama konusu gösteriliyor Özet:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] fm 2008 % 99.7 tr yamasıdır. Not:Menüler,oyuncu özellikleri,yanlılmıyorsam spiker ve haberler türkçeleşiyor.fakat oyuncu ...
| |||||||
Fm 2008 % 99.7 Tr Yama | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temsilci ![]() | Konu asalas tarafından (27-10-2008 Saat 06:19 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | Dosyayı indirebilmek için siteye üyelik gerekiyor.. bence ya başka yerden bul (Rapidshare gibi) veya sen indir başka bir yere Upload ed öyle ver linki... Ve şimdi bunu düzelt ![]() |
| | |
| | #3 |
| Öss Mode :) ![]() | evet yoksa konu ucar gider |
| | |
| | #4 |
| Temsilci ![]() | birazdan düzelteceğim. EDIT:Açıkçası 99.7'nin elimdeki tek linki bu ve siteye üyeyim amaa download linkini bulamadım.&80 koydum.Özür dilerim. Konu asalas tarafından (27-10-2008 Saat 06:20 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | ya ne hatası war burda |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | arkadaşlar ben yeni üye oldum mümkünse bana fm 2008 ile ilğili bildiiiniz bütün yama ları verebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #7 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | elimizde yukardaki dosya var sadece |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | ya başka yokmu kardeş b, baksan |
| | |
| | #9 |
| Ordinaryüs ![]() | [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Ben bunları bulabildim..deneyin bakın derim.. |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | içinde%70-80 civarıdır yazıyor |
| | |
| | #11 |
| WebMaster | Size indirmeniz için sunulan "english.ltc" dosyasını C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\languages klasörüne ekleyiniz. Diğer dil dosyası ile yer değiştirilecek. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| yama |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Fm 2008 % 99.7 Tr YamaFm 2008 % 99.7 Tr Yama konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |