Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / FiFA 2009 Kasma,Duraklama Sorunu Çözümü İçin 3d Ayarlarını Kapatma konusu gösteriliyor Özet:işte nvidia ekran kartlarında fifa 09u kasmadan oynamak için 3d ayarları kapatmak. !!!!!!ÖNEMLİ NOT:EKRAN KARTINIZI GÜNCELLEYİN!!!!!!! Alıntı.....
| |||||||
FiFA 2009 Kasma,Duraklama Sorunu Çözümü İçin 3d Ayarlarını Kapatma | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | 3d ayarlarina nasil giriyoruz |
| | |
| | #3 |
| Öss Mode :) ![]() | ilk olarak ekran kartının markasına göre en güncel driverı indir sonrada masaüstünde boş bir alanda sağ tuş nvida ekranı veya analog display yazar ordan ulaşabilirsin |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | ya ben de yabanci dill nasıl turkçe yaparım bunu yaredımcı olurmusunuz |
| | |
| | #5 |
| Ordinaryüs ![]() | |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | fifanın turkçesini deil 3d ayarlarını değişecem ama ndivia yabanci dil nasıl turkçeye cevirebilirim :S |
| | |
| | #7 | |
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Benim Nvidia'da İngilizce Aşağıya Resmi Ekliyorum Bakar Yaparsın Artık : ![]() 3d Settings > Manage 3d Settings'e Gel ( Zaten Nvidia Kullanıcı Panelini Açınca İlk Olarak Burası Geldi Bende ) Resimde Gördüğün Gibi Seçersin Seçenekleri Vede O Seçeneklerin Anlamlarını da Ekleyeyim.. Application Controlled - Uygulama denetlemeli Demek..Eğer Seçeneklerde Application Controlled Görürsen Hep Bunu Seç..Ayrıca "On"ları "Off" Yap Veya Türkçe Nvidiadaki Ayara Göre Ayarlarsın Onları..En Yukarıda Anistropic Filtering Ve Ayrıca Antialising Setting Vardır Onları ya Application Controlled Yap Yada 0 Yap.. | |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | tşk ederim |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | ya senin dediğini yaptımda bende 3D diye bir şey çıkmadı ?????? |
| | |
| | #10 | |
| Stajyer | Alıntı:
Güncellenmi sürümünü atabilir misin kardeş Konu Teknoloji Haber tarafından (21-02-2009 Saat 11:49 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood Yasak!. | |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | 1. crysis hiç problemsiz oynadım ama call of duty 4te inanılmaz kasıyo neden olabilir ? 2.pess 2009 normal bi şekilde oynarken takılmaya başladı bu neden olabiir. bilgisayarımın özellikleri(laptop) İşlemci Cinsi : AMD Turion 64 X2 İşlemci Hızı ( MHZ) : TL-58 (1.8 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport) Ekran Kartı : ATI Radeon X1200, max. 831 MB grafik belleği (2 GB sistem hafızası ile) Konu tekinaysan tarafından (17-03-2009 Saat 05:10 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik |
| | |
| | #12 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | ÇÖZÜNÜRLÜK ayarlarını değiştirmeyi deneyiniz |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | nasıl yapcam kardeş o dediğini ![]() |
| | |
| | #14 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | oyunda grafik ayarları vardır, bakmadım ama o ayarları bulup, o alanda setup veya options menüleri içinde olaiblir |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | onların hepsini yaptım oyunu çalıştırırken virüs programı dahil herşeyi kapattım yine bi faydası olmadı sizce pc min özellikleri yeterli mi oyunlar için ( Crysis ve pess 2009u çok iyi çalıştırıyordu) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fifa 2009, fifa 2009 cozumu, fifa2009 duzeltme yamasi, fifa2009 hatalari cozumu, fifa2009 kasiyor napmaliyim, fifa2009 kasma problemi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
FiFA 2009 Kasma,Duraklama Sorunu Çözümü İçin 3d Ayarlarını KapatmaFiFA 2009 Kasma,Duraklama Sorunu Çözümü İçin 3d Ayarlarını Kapatma konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |