Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / FIFA 2009 TSL Stadyum Paketi [Turkcell Süper Lig]+UEFA Ultimate Stadium konusu gösteriliyor Özet:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] FIFA 09 TSL Stadyum Paketi Icindekiler: ...
| |||||||
FIFA 2009 TSL Stadyum Paketi [Turkcell Süper Lig]+UEFA Ultimate Stadium | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] FIFA 09 TSL Stadyum Paketi Icindekiler: - BJK Inönü - GS Ali Samiyen - FB Sükrü Saracoglu - TS Avni Aker - Atatürk Olimpiyat (I.b.b / A Milli Takim) - Ankara 19 Mayis (Ankaragücü/Genclerbirligi/Hacettepe/Ankaraspor) -Santiago Bernabeu DB´den acilip Real Madride ayarlanmistir Stadlarin resimleri: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] ![]() Hazirlayan: N.G. BARISH [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Sifre yükleme penceresinde yaziyor. Update: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Update eklenmis Stadlarin Menü resimlerini ekliyo. Update 2: TSL Stadyum Paketine Sivas 4 Eylül ve Kayseri Atatürk stadlarini ekler.(stadlar aslen PES icin yapildigindan dolayi FIFA ayni kalitede durmuyor) [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Update 3: UEFA CL 06/07 oyununda Final stadi olarak kullanilan UEFA Ultimate Arenayi cevirdim, buyrun: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Arti olarak oyuna eklenen stadlarin Ismi stadyum secme penceresinde yazacak(sadece ingilizce) Son eklenen 3 stadyum resimleri: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Alıntı.. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | Nerye eklicezz... hangi dosyaya yollicaz |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | abi oyun bozuldu bunu ekledm off |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | Yaptım Kardes stadlar Süper Yapamaynlar bana pm atsın Konu pinhân tarafından (21-03-2009 Saat 03:08 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | sifre nedir |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | ark. şifre:mysoccerfans.net ben denedim ama kurulmuyo |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | denicezzz ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fifa 2009 stadlari, fifa 2009 stadyum, fifa 2009 stadyumlari, fifa 2009 tsl, fifa 2009 turkiye, fifa2009 stadyum yamasi, fifa2009 tsl yamasi, tsl stadyum paketi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
FIFA 2009 TSL Stadyum Paketi [Turkcell Süper Lig]+UEFA Ultimate StadiumFIFA 2009 TSL Stadyum Paketi [Turkcell Süper Lig]+UEFA Ultimate Stadium konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |