Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Fm 2008 %99 Türkçe !!! Kaçmaz Hemen Indirin...[13mb] konusu gösteriliyor Özet:FM 2008 %100 TÜRKÇE YAMA Sistem Özellikleri: İşletim Sistemi: Windows XP Pro, Home, Windows 2000 RAM: Minimum 256 RAM Disk: ...
| |||||||
Fm 2008 %99 Türkçe !!! Kaçmaz Hemen Indirin...[13mb] | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temsilci ![]() | FM 2008 %100 TÜRKÇE YAMA Sistem Özellikleri: İşletim Sistemi: Windows XP Pro, Home, Windows 2000 RAM: Minimum 256 RAM Disk: 50Mb Boş Alan Desteklenmeyen İşletim Sistemleri: MAC Microsoft VISTA Microsoft Windows 98 Microsoft Windows 98 * Yama %100 oranında çevrilmiş dil dosyasına sahiptir. Ancak bazı teknik sıkıntılardan dolayı oyuna yansıma oranı %99.7'dir. OYUN İÇİ RESİMLER [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] ------------------------- Teşekkürleri & Yorumları Bekliyorum.. ![]() Selametle ![]() Konu gor_cam tarafından (24-12-2008 Saat 06:15 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | bu rapıd dosyasını nasıl indirecez vallaha bulamadım |
| | |
| | #3 | |
| Temsilci ![]() | Alıntı:
Pasajist Arkadaşımız Anlatmıs, ![]() BU şekilde ![]() | |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | bişey sorcam yükledim masa üstü programı calıştı ama türkçe yaması çalışmadı yardım edermisiniz? |
| | |
| | #5 |
| Temsilci ![]() | Program ayarlarından fm 2008'in klasörünü seç olmazsa: Language klasörünü seç language klasörü varmıydı onu da unutuum ha ![]() |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Eywallah Bilader Saol |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | yama yı hangi kılosere koyucam help me |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Ewt Ben yukleyemedım yuklenen proqramı actım ayarlar dedım hanqı seye atcam yaptım oyuna basla deedım bulunamadı dıyor yardım eder mısınız ??? |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | ya arkadaşlar besıyorum indirme sayfası açılmıo bi yardım edermisiniz |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | ya ben yükledim ama nereye attı bi dermisiniz? |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | aga ben yükledim dediğin yeride seçtim oyuna giriyor türkçe değil ama:S:S:S |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | saol dostum adama tşk edın terazıden utanmazlar ... : ) |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | ya arkadaşlar bi şey sorcam oyun ayarlarına karıştımda şu hani mesajın ğeldiii ekranda ortada menajerin kulübü yazıyorya o yazıyı kaybettim onun yerine sayılar var 0000122000 ğibi bunu nasıl düzelteçez şimdiden teşekkürler....................................... ............................... |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | cevaplarınızı bekliom |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | %100 ise teşekkürler. Bende %82si var.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| download, fm 2008, fm 2008 türkçe yama, football manager 2008 türkçe yama, indir, turkce, yama |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Fm 2008 %99 Türkçe !!! Kaçmaz Hemen Indirin...[13mb]Fm 2008 %99 Türkçe !!! Kaçmaz Hemen Indirin...[13mb] konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |