Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Call Of Duty World At War %100 save konusu gösteriliyor Özet:oyunu ben bitirdim C:\Documents and Settings\Kullanici_Adi\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\ nin içine atın... Local Setttinsg ve Application Datagizli klasördür... [Linkler için 10 ...
| |||||||
Call Of Duty World At War %100 save | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | oyunu ben bitirdim ![]() C:\Documents and Settings\Kullanici_Adi\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\ nin içine atın... Local Setttinsg ve Application Datagizli klasördür... [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] (6.43 mb) veya [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] (6,74 mb) veya [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] (6,74 mb) şifre: PHP- Kodu: Konu mehmetmb tarafından (21-02-2009 Saat 07:23 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | link hatalı! |
| | |
| | #3 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | linkler yenilendi ve Çoğaltıldı... Konu mehmetmb tarafından (21-02-2009 Saat 07:16 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | teşekkür ederim takıldığım bir yer vardı iyi oldu |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | yav bu dosyayı bunun içerisinden çıkarırkenki yazdğmız şifrye hatalı dyr bişe çıkarmıyor sadece boş klasör çıkarıyor .. |
| | |
| | #6 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | şifre doğru dosyayı kendim upload ettim... tekrar deneyiniz... |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ArkadaŞim deneİmyah yardim ett lÜtfen oyuna gİrİnce hİÇ bİtİrİlmİŞ oyun Çikmiyo neden acaba yah |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | arkadaşlar indirdimde olmuyo bitmiş hali cıkmıo yardım edin lutfen Konu knoker tarafından (15-07-2010 Saat 04:55 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | bak hacı o şifrede boşluklar var onları sil de yaz sen kopyalayım yapıştırırsan eğer olmaz siteden bakarak yap |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | kardeş ölü ya linkler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| call of duty 5 save 100, duty, save, war, world |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Call Of Duty World At War %100 saveCall Of Duty World At War %100 save konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |