Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Pes 2009 d3dx9_30.dll hatası çözümü konusu gösteriliyor Özet:Bazı Arkadaşlarda Pes 2009'a girerken d3dx9_30.dll hatası veriyor.İşte Bu Hatanın Çözümü [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] NOT:İndirdiğiniz dosyayı ...
| |||||||
Pes 2009 d3dx9_30.dll hatası çözümü | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #2 |
| Stajyer | peki bu dosya ücretli deil mi arkadslarrrr arkadslar bu ındır dedıgınız dosya ücretli mi lutfen cvp yazınnnnn Konu Teknoloji Haber tarafından (17-01-2009 Saat 09:05 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood YasaK!. |
| | |
| | #3 |
| Öss Mode :) ![]() | Flood yapma! Hayır Ücretli değildir dosyayı indirip Bilgisayarım/Yerel Disk C:/Windows/System 32'nin İçine Atın. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | rkadslar yukledım ve ındırdım ama bu seferde acılırken sıyah bı ekran gelıo oyun kapanıor lutfen arkdslar cvp yazın aceleeee |
| | |
| | #5 |
| Öss Mode :) ![]() | emredersin ![]() sistem özelliklerini söyle bakalım ram ekrankartı falan...... Konu !MaTRıX! tarafından (02-04-2009 Saat 02:36 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | valla bişey anlamadımbu ne programı |
| | |
| | #7 |
| Öss Mode :) ![]() | Senin Pes 2009 Açılıyormu!... |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | bu dosyayı koymanda yardımcı olan ellerini yaradana kurban olam olm süpersin Konu Teknoloji Haber tarafından (01-02-2009 Saat 12:36 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | yok böle bişi lem indirdim yerde adam gereksiz dosyaları çıkardım demişti adam herşeyi çıkarmış sadece hazırlık maçı yapılıyo sana genede saol ama bu indirdim siteyi bi bulsam |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | sadece exhıbıtıon yani hazırlık maçı var başka bişe yok kupa maçı bile yok bunların dosyaları ayrı mı iniyo lütfen bana yardım edin çoooook acele bu arada ben yeni üyeyim herkese slm. . . Konu TURGUT Ç. tarafından (29-03-2009 Saat 11:34 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazmışım |
| | |
| | #11 | |
| Öss Mode :) ![]() | Alıntı:
Oyunu nerden temin ettiniz,Demomu... | |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | 1 ram 512 ekran kartı çalışır deyilmi |
| | |
| | #13 |
| Öss Mode :) ![]() | çalışır kardeş ![]() |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | Allah razi olsun kardes |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | YA KARDES O OLDUDA cd ISTIYOR TAKIORM CALISMIO YINEDE NE YAPABILIRIM?? ALLAH RIZASI ICIN YARDIM |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Pes 2009 d3dx9_30.dll hatası çözümüPes 2009 d3dx9_30.dll hatası çözümü konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |