Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / fifa 2009 yukledim ama donuyor yardımlarınız bekliyorum konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar fifa yukledimm ama donuyor pcmin ozelikleri buu 1.61 ghz 1 gb ram ekran kartım ge force fx5200 128 mb...
| |||||||
fifa 2009 yukledim ama donuyor yardımlarınız bekliyorum | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | arkadaşlar fifa yukledimm ama donuyor pcmin ozelikleri buu 1.61 ghz 1 gb ram ekran kartım ge force fx5200 128 mb |
| | |
| | #2 |
| Sovereign ![]() | Oyunun ekran ayarlarını düşür bide öyle dene. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | denedim ama olmadı :S |
| | |
| | #4 |
| Öss Mode :) ![]() | |
| | |
| | #5 |
| Ordinaryüs ![]() | [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Şu İki Konuya Göz Atıp Sorunu Çözebilirsin.. |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | BéyLéR Ksn ÇalıŞıYo Mu Yhaa ?? |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | kardeş aynı sorun bendede var fıfa 2009 donuyor pcmın ozellıklerı ıntel r cpu 330 1.60 ghz 1.99 ram yardım edersenız sevınırım |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | bıde fıfa 2009 acılınca ADJUSTING dıye mesaj verıyo yardım edersenız sevınırım |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | Benimde donuyor ve çok kötü oynuyor. |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum bi yardım etseniz. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fifa 09 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
fifa 2009 yukledim ama donuyor yardımlarınız bekliyorumfifa 2009 yukledim ama donuyor yardımlarınız bekliyorum konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |