Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Gta Çorum City[Kendi Yapımım] konusu gösteriliyor Özet:ÖZELLİKLER HATALAR GİDERİLDİ VE YENİ BİRKAÇ ÖZELLİK EKLENDİ. LAMBALARIN HEPSİ MAVİ YAPILDI.(YENİ) HIZLI KAYIT ÖZELLĞİ.(YENİ) ARAÇLARIN HEPSİ DEĞİŞTİRİLDİ. PLAKALAR 19 ...
| |||||||
Gta Çorum City[Kendi Yapımım] | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZELLİKLER HATALAR GİDERİLDİ VE YENİ BİRKAÇ ÖZELLİK EKLENDİ. LAMBALARIN HEPSİ MAVİ YAPILDI.(YENİ) HIZLI KAYIT ÖZELLĞİ.(YENİ) ARAÇLARIN HEPSİ DEĞİŞTİRİLDİ. PLAKALAR 19 (ÇORUM PLAKASI).(YENİ) KENDİ MÜZİKLERİNİZİ EKLEYEBİLİYORSUNUZ.(YENİ) AÇILIŞ VE KAPANIŞ RESİMLERİ DEĞİŞTİRİLDİ. YOL TABELALARI ÇORUM'A UYGUN. 100 ADET GİZLİ PAKET VE 5 ADET MOTOR EKLENDİ(OCEAN WIEW OTELİNİN ÖNÜNDE)(YENİ) YENİ 4 ADET BÜYÜK ŞEHİRLER EKLENDİ.(YENİ) YENİ BİR TÜRKÇE YAMA YAPILDI.(YENİ) KİLOMETRE GÖSTERGESİ EKLENDİ. (YENİ) PARTICLE.CFG DOSYASI YENİLENDİ.(YENİ) YERLERDEKİ GAZETELER TÜRK GAZETESİ. YAZI STİLİ EKLEDİM. TÜM YAZILARDA ÇORUM YAZIYOR. PETROL OFİSİ EKLENDİ. DENİZİN RENGİ DEĞİŞTİRİLDİ. ATEŞ EFEKTİ,DUMAN EFEKTİ,BULUT EFEKTİ EKLEDİM. OYUNUN %100'Ü TÜRKÇE!.. VE EN BÜYÜK ÖZELLİK TÜRK POLİSLERİ EKLENDİ!.(YENİ) ![]() DAHA YAPILACAK YERLERİ VAR AMA BU KADARI YETERLİ DİYE DÜŞÜNDÜM. LİNK: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Oyun Türkçe olduğu için gta eki kaldırılacak Yeni Adı: Hitit Çorum Şehri olacaktır ikinci versiyonda sadece kendi sitemde yayınlanacaktır (demo sürümü) Konu 06ozan19 tarafından (25-08-2010 Saat 11:20 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | banada nasıl yapılacagını söyler misin |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | programları var kardeş |
| | |
| | #4 |
| Öss Mode :) ![]() | Eğerki sen yaptıysan emeğine sağlık gerçekten SiVaS city yapabilirmisin ![]() |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | bunu indirince ne yapıcaz |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | ^^^^ewet kendi yapmış >>>> |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | Bu Kendi Ypımın Değil Hazır Bir Yapımı İsimlendirmişsin Bunun Kaynapınıda Biliorum |
| | |
| | #8 | |
| Stajyer | Alıntı:
Saçmalama ![]() | |
| | |
| | #9 |
| ***Poker Face*** | bende çorumluyum ama pek benzemio çoruma çorumda deniz yok kie devaneyi felan yapsaydınya ![]() bide hangi programlarla yaptın ? |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | bende çorumluyum ama pek benzemio çoruma çorumda deniz yok kie devaneyi felan yapsaydınya bende hak veriyorum |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | bde çorumluyum indiremmi calisiomu D |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | aga linke basıom inmio bnde çorumluyum bu arada ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Gta Çorum City[Kendi Yapımım]Gta Çorum City[Kendi Yapımım] konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |