Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / PES 2009 Krampon Paketi konusu gösteriliyor Özet:KURULUM: Rardan çıkan dosyaları kitserve/img nin içine at. DOWNLOAD : [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Alternatif linkler | ...
| |||||||
PES 2009 Krampon Paketi | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 | |
| Sovereign ![]() | ![]() KURULUM:Rardan çıkan dosyaları kitserve/img nin içine at. DOWNLOAD: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Alternatif linkler | v [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] RAR ŞİFRESİ YOK! KitServer Resimli anlatım: Alıntı:
[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] kitserver rar pass: Kod: www.fulloyun.com Konu pinhân tarafından (31-08-2011 Saat 11:46 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | süperler |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | ya abi bir sürü yama denedim hiç biri olmuyor cv dosyaları tanınmayan oldugu oldugu için deiştirilmiyo of :S |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | kardaş süpermiş, |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Birader Fıstık Yeşili Mercurial vapor niye koymadın. |
| | |
| | #6 |
| Sovereign ![]() | |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ya banna bu kurulumu ayrıntılı anlatırmısın arkadaşlarr lütfenn ???? biri bana yardım etsn yaaa:S |
| | |
| | #8 |
| Öss Mode :) ![]() | pes2009\kitserver\img\cv06.img içine atın ![]() |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | kitserve ne ya |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | Arkadaşlar bu dosyadan inmiyor galiba link yanlış. Yardımcı olur musunuz? |
| | |
| | #11 | |
| Sovereign ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | Kardeşim rar Şifresi ne yha ![]() Bi sölermisiniz |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | Kardeşim attım oraya olmadı galiba pes 2009 img dosyasındada cv06 war onuda silcem ![]() |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | ya naptıysam olmuyor bana resmli anlatırmısınz yad bi açıklama yapın lütfen yaa |
| | |
| | #15 |
| Sovereign ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
PES 2009 Krampon PaketiPES 2009 Krampon Paketi konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |