Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Gta san andreas yeni mod 2009 konusu gösteriliyor Özet:Gta san andreas Yeni mod 2009-Süper- Neler Değişecek -Arbalar değişti örneğin: *Hyundai Accent Era 2009 model *Desoto as250 *Toyata Corrala ...
| |||||||
Gta san andreas yeni mod 2009 | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Gta san andreas Yeni mod 2009-Süper- Neler Değişecek -Arbalar değişti örneğin: *Hyundai Accent Era 2009 model *Desoto as250 *Toyata Corrala *Bmc Profesyonel *Renault Broadway (modfiyeli) *Tokyo Driftten bazı araçlar Ve daha bir çok araba. *Türk arabaları eklendi-Tofaş taksi, megane polis, kangoo polis, murat 125, anadol, tofaş kartal, ceza tuning şahin, Türk kamyonları -Takla modu(Hip-hop modu)ekelendi tuşları ise:1-2-3-4-5-6 -Yeni yerler eklendi örneğin: *Kız kulesi *Drift süper pack *İnternet Cafe *Yeni Cj evi yeni grajlar Yeni araba satış yerleri *Tofaş bayi Gibi yerler eklendi -Turkısh rap modundan Giyisiler eklendi -Yeni deniz eklendi -Hız göstergesi eklendi -İçki içme modu eklendi 0 tuşu -Sigara modu eklendi 9 tuşu -Yeni far eklendi- -İşeme modu eklendi 8 tuşu Ve daha bir çok şey Not rkadaşlar ben bu modu internetteki araçları vb.toplayarak yaparak yeni bir mod yaptım.Bu ara ByTayfunKey Mc_Ceza ve By_seçkin'in bazı arabalarıda modda yer almaktadır.(Emeğe saygı diye yazdım)Modun tanıtım filmi :[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Modun 2.tanıtım filmi:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] *İşte Moddan resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dowland [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] GEREKLİ KURULUM MODUN İÇİNDEDİR |
| |
| | #2 |
| MeVsİmLeR gİbİsİn ![]() | rapidshare hata veriyor başka yerden indirebilirmiyim bunu |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Gta san andreas yeni mod 2009Gta san andreas yeni mod 2009 konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |