Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Pes 2010 Türkçe yama Patch İndir Yükle Download konusu gösteriliyor Özet:Bu yama tam sürüm oyununuzda %90 oranında Türkçeleştirme sağlar. Resimler: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 ...
| |||||||
Pes 2010 Türkçe yama Patch İndir Yükle Download | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Öss Mode :) ![]() | Bu yama tam sürüm oyununuzda %90 oranında Türkçeleştirme sağlar. Resimler: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ][Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Not: Resimler 1280*1024 çözünürlüğünde "High" modunda çekilmiştir. Not 2: Tam sürüm oyundan resimler yakında gelecektir. Kurulum: Yamayı kurmaya başlamadan önce Pro Evolution Soccer PES 2010 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı Pro Evolution Soccer oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak Pro Evolution Soccer 2010 türkçe yama dil eklentisi "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, PES2010 Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak oyunu kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız. Not: Her ihtimale karşı "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img\dt05_e.img" dosyasının bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer PES 2010 tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır. Link: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Alıntı.. Konu !MaTRıX! tarafından (28-10-2009 Saat 03:19 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Standart Donanım | Daha bi saat önce aldım oyunu.. Bi kurayım bakalım.. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Öss Mode :) ![]() | Orjinalmi aldın abi ![]() |
| | |
| | #4 |
| Standart Donanım | Bak bakalım bende o göz varmı ![]() Ama Win7'yi düşünüyorum ciddi ciddi... |
| | |
| | #5 |
| Öss Mode :) ![]() | Ck Ck bi generale yakıştıramadım Korsan ürün almayı ![]() Yamayı kurunca ilk yorumu senden alalım abi (: |
| | |
| | #6 |
| Standart Donanım | Ben aldığımda içinde tr yama da çıktı da bu mudur bilmiyorum. Bi bakarız.. |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | link bozuk sanırım arkadaşlar indiremiyorum :S |
| | |
| | #8 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | sizde sorun var link sağlam |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Pes 2010 Türkçe yama Patch İndir Yükle DownloadPes 2010 Türkçe yama Patch İndir Yükle Download konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |