Rehberim

Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması

Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması konusu gösteriliyor Özet:Pes 2010 güncel kadro indir, Pes 2010 güncelleme indir, Pes 2010 transferleri indir, Pes 2010 transfer yaması, Pes 2010 transfer ...

Go Back   Rehberim > OYUN REHBERİM > Oyunlar Genel > Oyun Yama

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 09-06-2010, 10:53 AM   #1

SwetChinMusic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması<!-- google_ad_section_end --> Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması

Pes 2010 güncel kadro indir, Pes 2010 güncelleme indir, Pes 2010 transferleri indir, Pes 2010 transfer yaması, Pes 2010 transfer dosyaları indir.

Daha demin oynarken ' lan yeter artık hep aynı adamlar, şimdiki takımlar ile neredeyse alakası yok. ' dedim kendi kendime. Neyse, sıkıldım bari attığım gollere bakayım dedim. Yanlışlıkla system settings'e girmişim. Neyse az grafiklere falan kurcalarım diye bakarken download diye bir seçenek gördüm. Tıkladım ve bekledim. Yaklaşık 10 dakika boyunca dosya indirdi. Update ıvır zıvır yazıyordu. Neyi uptade yaptı acaba diye düşündüm. Hemen Galatasaray'ın kadrosuna baktım ve yeni kadroyu gördüm. Sonra takımlara da baktım ve yeni kadrolar karşımda duruyordu. ( Jo, Giovanni Dos Santos vb. ) ( Fenerbahçede ise Lugano, Ali Bilgin vb. )

SwetChinMusic...

SwetChinMusic isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 09-06-2010, 08:15 PM   #2

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEO Adviser/Expert

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması

iyide link nerde ?

Raskolnikov isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-09-2010, 08:44 PM   #3

esbejk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması

çok teşekkürler

esbejk isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

Pes 2010 - Son Transferler Dosyası - Yaması konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor .