Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / Fifa 11 audio dosyası olan konusu gösteriliyor Özet:Fifa 11 audio dosyası olan varsa upland edebilrmi ? ingilizce fln fark etmez...
| |||||||
Fifa 11 audio dosyası olan | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Fifa 11 audio dosyası olan varsa upland edebilrmi ? ingilizce fln fark etmez ![]() |
| | |
| | #2 |
| Standart Donanım | Pes deseydin hallederdik ama maalesef Fifa yok ![]() |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | peki bağzen fifa ylaa pesin spikeri uyuyo bu uyar mı ben cd den aldım içine sığmadı hereal de spiker konuşmuyo pes alıcaktım Win7 uymuyomus daha önce denemiştim zaten Konu pinhân tarafından (12-07-2011 Saat 11:16 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Standart Donanım | Kim söyledi sana bunu? ben oynuyorum win7'de pes ? ayrıca uymaz onların dosyaları birbirine.. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | ben daha önce pesi bilgisayda kurum uymluluk sorunu çıkarttı çalışmadı internette de yazıyo fifa 11 den memnun kalmadım spiker i ni arıyorum bırak tr sini ingilzce bile yok oyun kaletesi kçtü en iyisi pes Konu pinhân tarafından (12-07-2011 Saat 11:15 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Arkadaşlar yok mu fifa sı olan audio dosyasının likini verseniz veye upland etseniz dil önemli deyil |
| | |
| | #7 |
| Standart Donanım | Arkadaşım yazdın bir kere bekle, olan varsa göndericektir. arka arkaya mesaj yazmanın bi alemi yok |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Fifa 11 audio dosyası olanFifa 11 audio dosyası olan konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |