Oyunlar Genel bölümü Oyun Yama / lütfen yardım edin konusu gösteriliyor Özet:merhaba arkadaşlar ! benim bi tane iphone 3g 8gb tım var, malın ahizesi bozuldu ben de tamir ettirdim telefoncuda eve ...
| |||||||
lütfen yardım edin | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | merhaba arkadaşlar ! benim bi tane iphone 3g 8gb tım var, malın ahizesi bozuldu ben de tamir ettirdim telefoncuda eve geldim home tuşu içine girmiş! bilgisayar oprtörü eniştem telefoncunun hatası dedi yanlış kapatmış dedi ben de şarz soketinin arasına bıçak soktum yukarı kaldırdım tuş tık etti yerine oturdu 2-3 kez bastı ama sonra yine içine girdi sonradan dedim quik do ile idare ederim boş ver dedim kendi kendime ama galiba soketi bozdum şu an telefonum şarjı bitik kapalı duruyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Aldığınız telefoncu büyük ihtimal siz üzerinde işlem yaptığınız hatasını kabul etmeyecektir.Evde çözülecek bir şey değil.Aynı telefoncuya götürün ve sorunu aynen anlatın. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
lütfen yardım edinlütfen yardım edin konusu, Oyunlar Genel/Oyun Yama bölümünde tartışılıyor . | |