Rehberim

Referandum nedir?

Ansiklopedi bölümü P-Q-R-S / Referandum nedir? konusu gösteriliyor Özet:Bütün halkın, bir mesele üzerindeki oyunu toplamaya verilen ad, halkoyu. Çeşitli siyasi, sosyal sebepler karşısında başvurulan bir halk oylamasıdır. Her ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Yardımcı Kaynaklar > Ansiklopedi > P-Q-R-S

Referandum nedir?

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 02-02-2008, 08:30 PM   #1

Blackberry Torch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
..........

<!-- google_ad_section_start -->Referandum nedir?<!-- google_ad_section_end --> Referandum nedir?

Bütün halkın, bir mesele üzerindeki oyunu toplamaya verilen ad, halkoyu. Çeşitli siyasi, sosyal sebepler karşısında başvurulan bir halk oylamasıdır. Her hangi bir coğrafya bölgesinin, çevresinde bulunan ülkelerden hangisine ait olacağının barış yolu ile çözülmesi esas olarak alındığı hallerde o bölge halkının oyuna başvurulduğu gibi, bir rejim değişikliğinin bir anayasa değişiklinin sonucunu anlayabilmek için halkoyuna başvurulur. Türkiyede referandum, 9 Temmuz 1961 günü, değiştirilmiş olan Anayasamızın vatandaş çoğunluğu tarafından benimsenip benimsenmediğini anlayabilmek için yapılmıştır.

Blackberry Torch isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)  

Firma Rehberi
Alt 28-08-2010, 01:18 PM   #2

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEO Adviser/Expert

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Referandum nedir?<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Referandum nedir?

Ayrıca bunun için yapılacak

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Raskolnikov isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)  
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Etiketler
referandum

Seçenekler
Stil

Referandum nedir?

Referandum nedir? konusu, Ansiklopedi/P-Q-R-S bölümünde tartışılıyor .