Rehberim

sinüzite 7 günde çözüm bitkisel olarak solüsyon

Ansiklopedi bölümü P-Q-R-S / sinüzite 7 günde çözüm bitkisel olarak solüsyon konusu gösteriliyor Özet:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] sitesinde gördüğüm.sinuzit solüsyonunu kullandım ve 3 günde iyileştim tüm sinüzitlilere öneririm.şirketin adı erdoğa ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Yardımcı Kaynaklar > Ansiklopedi > P-Q-R-S

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 21-10-2010, 12:41 AM   #1

ahmetc1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->sinüzite 7 günde çözüm bitkisel olarak solüsyon<!-- google_ad_section_end --> sinüzite 7 günde çözüm bitkisel olarak solüsyon

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] sitesinde gördüğüm.sinuzit solüsyonunu kullandım ve 3 günde iyileştim tüm sinüzitlilere öneririm.şirketin adı erdoğa tamamen bitkisel,sağlık bakanlığı onaylı

ahmetc1 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 21-10-2010, 03:41 AM   #2

beğlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cezalı

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: sinüzite 7 günde çözüm bitkisel olarak solüsyon<!-- google_ad_section_end --> Cevap: sinüzite 7 günde çözüm bitkisel olarak solüsyon

Sağlık bakanlığından onaylı değil. Bu birincisi. sadece bildirimi yapılmış.
İkincisi, ürünün niteliğini ve içeriğini belirtme zorunluluğu varken, bu belirtilmemiş.
Bu tür şarlatanlardan uzak durun. Sinüzit tedavisi esas olarak efedramit ile yapılır. Ülkemizde yetişen acı kavun denilen bitki de, efedramit içerdiği için, sinüzit tadavisinde kullanılır. Ama çok keskin bir toksin olduğu için ciğerleri tahrip eder.
Acıkavunun suyunu burnunuzdan çekersiniz, tüm iltihap akar. Ama ciğerler tahriş olur. Sanırım bu bitkisel ürün de, acıkavun suyudur.

beğlar isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
baş ağrısı, burun tıkanıkları, sinuzit tedavisi, sinuzitler, sinüzit, sinüzit ağrıları, sinüzit tedavisi

Seçenekler
Stil

sinüzite 7 günde çözüm bitkisel olarak solüsyon konusu, Ansiklopedi/P-Q-R-S bölümünde tartışılıyor .