EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan sizce en iyi haber programı hangisi ? konusunu görüntülemektesiniz özet:sizce en iyi haber programı hangisi?...
| |||||||
sizce en iyi haber programı hangisi ? | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
Anketimiz: en iyi haber programı hangisi? | |||
| Stv | | 14 | 56,00% |
| Kanal D | | 1 | 4,00% |
| star | | 0 | 0% |
| show tv | | 2 | 8,00% |
| atv | | 2 | 8,00% |
| diger (belirtiniz..) | | 2 | 8,00% |
| Hiçbiri | | 4 | 16,00% |
| Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Dost Admin ![]() | keşke ankete bi seçenek daha ekleseydin "Hiçbiri" diye. çünkü objektif olan bir haber kanalı yok bence.
__________________ Yol O'nun, varlık O'nun gerisi hep angarya ![]() Hayatın kamçısıyla sızar derinden kanlar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar? Vicdanını Paris'e, Moskova'ya satanlar, Küfür diye bakarlar senin dualarına. |
| | |
| | #3 |
| cousin | |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye ![]() | sana katılıyorum kan tutar hiç birisi olmuş olsa idi bende onu eçecektim ama yinede ben diğer sçneği seçtim bütün kanallra rağmen cnn veya trt bu konuda biraz daha diğerlerinden iyi sayılır. saygılar.... |
| | |
| | #5 |
| Dost Admin ![]() | ekledim ve oyumu kullandım ![]()
__________________ Yol O'nun, varlık O'nun gerisi hep angarya ![]() Hayatın kamçısıyla sızar derinden kanlar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar? Vicdanını Paris'e, Moskova'ya satanlar, Küfür diye bakarlar senin dualarına. |
| | |
| | #6 |
| cousin | |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ben Atv'yi izliyorum ve beğeniyorum... |
| | |
| | #8 |
| aşık ![]() | ben de stv yi beğeniyorum |
| | |
| | #9 |
| Gümüş Üye ![]() | atv oldukça güzel haber yapıyor ben beyeniyom... ![]() |
| | |
| | #10 |
| Altın Üye ![]() | ATV haber gayet başarılı... |
| | |
| | #11 |
| Altın Üye ![]() | kanal türk güzel haber veriyor |
| | |
| | #12 |
| Pasaj Sakini ![]() | kesinlikle boş haber izlemek istemiyorum.. bece stv yapıyor çünkü diğer kanalların ki hada çok magazin haberleri oluyor ![]() magazin haberlerini magazin programlarında zaten izliyoruz. |
| | |
| | #13 |
| Akdeniz mavisi :) | haberin en dogru merkezi ve en tarafsızz en gerçekçi ve en ciddi haber mensubu en azından şişirme haber yapmıyorlar Stv |
| | |
| | #14 |
| Ordinaryüs ![]() | Artık Haberler O Kadar Monotonlaştı Ki .. Hepsi Birbirinin Aynısı Neredeyse Gündem Hiç Değişmiyor ... Hep Bir Umutsuzluk Havası Var ... O Yüzden Haberde İzlemiyorum , Televizyonda Bakmıyorum ! |
| | |
| | #15 |
| "abd" Pasaj Yöneticisi | bencede samanyolu (stv) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| En iyi download programı hangisi sizce | Body_love | İstek ve Sorunlar | 18 | 02-11-2008 11:45 AM |