EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan İçimizden Geçen Anlık Cümleler konusunu görüntülemektesiniz özet:Dünyanın bezgini, hayaller gezgini .....
| |||||||
İçimizden Geçen Anlık Cümleler | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #2731 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Dünyanın bezgini, hayaller gezgini ..
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #2732 |
| CaRpE DieM!! Pasaj Yöneticisi | oyy ya one öyle (: |
| | |
| | #2733 |
| Moderator ![]() | İnsanları anlamak ne zor.
__________________ Aklım Hep Sende... |
| | |
| | #2734 |
| CaRpE DieM!! Pasaj Yöneticisi | Kendinden nefret ettirmek için elinden geleni yapıyon feysbuk! Nebiçim bi tasarımdır o ya :S |
| | |
| | #2735 |
| Stajyer | yari ferhat olanın ellerle ülfeti ne? şirin ol, katlanayım dağ gibi külfetine!! |
| | |
| | #2736 |
| Moderator ![]() | Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka, Sana gül bahçesini kim açar benden başka!
__________________ Aklım Hep Sende... |
| | |
| | #2737 |
| CaRpE DieM!! Pasaj Yöneticisi | ![]() ![]() Ya olmaz böle bi yanlışlık ya Yuhhh! :S |
| | |
| | #2738 |
| CaRpE DieM!! Pasaj Yöneticisi | Aklım başımdan gitti ya.. |
| | |
| | #2739 |
| Muallakta... Pasaj Yöneticisi | Bana göre değil ısrar etme ama offfffffffff..................
__________________ "Gecenin ilerleyen saatlerini seviyorum. Herkesin uyuduğu, kitabımla kaldığım zamanları. Pencereden gelen hafif esinti ve loş ışığın aynadaki yansımaları...Birden biten günün en güzel yansımaları oluyor. Günün yorgunluğunu atmayı seviyorum sessizlikte... Kendimi bazen okuduğum kitap elimde başka düşüncelere dalmış,buluyorum." |
| | |
| | #2740 |
| Muallakta... Pasaj Yöneticisi | Bu tür müzik dinlemezdim ama ne olduysa çok hoş parçalar yapmışlar ya kafile 2 harika...((;
__________________ "Gecenin ilerleyen saatlerini seviyorum. Herkesin uyuduğu, kitabımla kaldığım zamanları. Pencereden gelen hafif esinti ve loş ışığın aynadaki yansımaları...Birden biten günün en güzel yansımaları oluyor. Günün yorgunluğunu atmayı seviyorum sessizlikte... Kendimi bazen okuduğum kitap elimde başka düşüncelere dalmış,buluyorum." |
| | |
| | #2741 |
| Muallakta... Pasaj Yöneticisi | Zorla haftasonu tatiline getiriyorlar ya biri beni kurtarsııııııın...((;
| | |
| | #2742 |
| Muallakta... Pasaj Yöneticisi | Tatil süperdi.....zorlayanlar sağolsun...((;
| | |
| | #2743 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | uhh uhh... çok iiiyiydi ya ![]()
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
| | #2744 |
| Stajyer | üçe kadar sayıyorum kapıyı dışaran kapa 1 2 3Konu scallawag tarafından (17-02-2010 Saat 03:53 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2745 |
| Stajyer | seni aşağılık senin sorunun ne he sölermisin![]() ![]() problemlerinmi var kapa çeneni seni aptal mahluk ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir anlık cümle, gecen, icimizden, içimizden geçenler, kelimeler yetse |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 5760 Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Yeminli Mali Müşavi | DEMET | Hukuk | 0 | 18-05-2008 02:25 PM |
| Türkiye Cümhuriyeti Emekli Sandiği Kanunu | MAVİ KARANLIK | Sağlık | 23 | 14-03-2008 01:49 PM |
| Bütçe iki ayda 496 milyon YTL fazla verdi... | Lonelyboy47 | Muhasebe, Ekonomi, Finans, Borsa | 0 | 12-03-2008 05:44 PM |
| Türk Dilbilgisi ve Kuralları | YSS | Türkçe - Edebiyat | 37 | 08-02-2008 02:53 PM |
| Koşullu Cümleler | YSS | Yabancı Dil | 0 | 31-01-2008 01:36 PM |