EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan Sizce En Guclu Takim Hangisi? konusunu görüntülemektesiniz özet:Sizce Enguclu Takim Hangisi?...
| |||||||
Sizce En Guclu Takim Hangisi? | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | Sizce Enguclu Takim Hangisi? |
| | |
| | #2 |
| Oto Mod**********:-: | BARCELONA tamamen yıldızlar karması... türkiyede GALATASARAY... |
| | |
| | #3 |
| Ordinaryüs ![]() | galatasaraya katılıyorum |
| | |
| | #4 |
| Bir KemalisT Mod. | bana göre güçlü takım yok dünyanın sayılı güçlü takımları bile yeri geliyor farklı mağlup oluyorlar onun için hiç bi fikrim yok Türkiye de de güçlü takım göremiyorum ama güçlü tarihi olanlar var bunları biliyoruz.. (bkz. bjk1903) ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Deniz Üzerinde geçen en iyi filmler sizce hangisi? | yavuzc | ::: PASAJ CAFE ::: | 11 | 18-10-2009 01:10 PM |
| En iyi çizgi film sizce hangisi? | Heretic | ::: PASAJ CAFE ::: | 69 | 05-07-2009 04:28 PM |
| En iyi download programı hangisi sizce | Body_love | İstek ve Sorunlar | 18 | 02-11-2008 11:45 AM |
| sizce en iyi haber programı hangisi ? | MaH_ŞeR | ::: PASAJ CAFE ::: | 16 | 22-04-2008 09:49 PM |
| Galatasaray S.K. | fatihtekin | Galatasaray | 19 | 13-09-2007 10:22 PM |