Oyunlar Genel bölümü PES-FIFA / PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir konusu gösteriliyor Özet:cortez konamıyı belgelerıme tasıdım sonra neyapacam anlamadım hangi setupu nerde setup acıkca anlatırmısın...
| |||||||
PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #46 |
| Stajyer | cortez konamıyı belgelerıme tasıdım sonra neyapacam anlamadım hangi setupu nerde setup acıkca anlatırmısın |
| | |
| | #47 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | indirdiğiniz dosyanın içindeki setupu çalıştırın. |
| | |
| | #48 |
| Cezalı | rar şifresini söylermisiniz |
| | |
| | #49 |
| Stajyer | rar şifresini söylermisiniz Konu DakikEmre tarafından (10-02-2012 Saat 11:48 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #50 |
| Stajyer | bank asya takımlarının formaları amblemleri niye farklı oyuncularıda hep yabancı !! |
| | |
| | #51 |
| Stajyer | nerden iniyo aq ya |
| | |
| | #52 |
| Stajyer | Kardeşim yahu nie bu kadar karışık bi iş ki bu, indirdiğim klasörde beni okuyu açtım orda bi programı açıp formaları oyuna yüklememi istedi ama yapamadım çok karışık hiç açıklayıcı değil |
| | |
| | #53 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Yeterince açıklayıcı. |
| | |
| | #54 |
| Stajyer | tşkkk |
| | |
| | #55 |
| Stajyer | rar şifresi ne |
| | |
| | #56 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #57 |
| Stajyer | bu ne abi böle.link'e tıkladıgımda karşıma etypesetup yükle diyo.nerde link yaa??? |
| | |
| | #58 | |
| Stajyer | Alıntı:
Evet doğru | |
| | |
| | #59 |
| Stajyer | saolsun |
| | |
| | #60 |
| Stajyer | ben indiremedim yardımcı olurmusunuz üyede oldum linke tıkladım sonra free dowlanda tıkladım bekledim hiç bir şey olmuyor bana yardım edrmisniz |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| pes 2011 bankasya yaması, pes 2011 turkiye ligi yaması, pes 2011 türkiye ligi yaması |
| Seçenekler | |
| Stil | |
PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndirPES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir konusu, Oyunlar Genel/PES-FIFA bölümünde tartışılıyor . | |