Oyunlar Genel bölümü PES-FIFA / PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir konusu gösteriliyor Özet:PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir, Download Özellikler: Tüm Takımların Lisanslı Formaları. Tümü Doğru Oyuncu İsimleri. Lisanslı Hakem ...
| |||||||
PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir, Download ![]() Özellikler:
Resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurulum: 1-) Konami Klasörünü'u BELGELERİM içine Atınız 2-) Setup Dosyasını Açın ve Pes 2011'in yüklü Olduğu Dizine Yükleyin. 3-) Açılan Pencerede Attach Butonuna Tıklayın Ve Kurlum Bitmiştir. DOWNLOAD [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Not: Yama Denenmiştir Sorunsuz Çalışıyor. Konu DakikHakan tarafından (10-02-2012 Saat 09:09 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | eyv ![]() |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | olmuyor arkdadaş Konu erman efendim abiye tarafından (16-05-2011 Saat 04:06 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: arkdaş |
| | |
| | #4 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Kurulum kısmında yazanları yaptığınızda sorunsuz çalışıyor denendi. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | attach gelmiyor |
| | |
| | #6 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Yamayı kurduğunuzda sorunsuz çalışıyor bizzat denedim. |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | Daha Tetaylı Kurulum Bilgisi Verebilirsen sevinirim Örenegin konami klasörü dediğin pr.fil.Konamı dosyasından bahsedıyorsun onu belgerıme alırsam sayet nasıl pes 11 klasorune yuklerım o dızeden kalkmıs olmazmı |
| | |
| | #8 | |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Alıntı:
1-) Konami Klasörünü'u BELGELERİM içine Atınız 2-) Setup Dosyasını Açın ve Pes 2011'in yüklü Olduğu Dizine Yükleyin. 3-) Açılan Pencerede Attach Butonuna Tıklayın Ve Kurlum Bitmiştir. Bundan daha açık bir kurulum nasıl yazılabilir ki ? Oyunu kurduğunuzda belgelerimde Konami klasörü oluşuyor. İndirdiğinzi dosyadaki Konami klasörünü varolan ile değiştirmiş olacaksınız. | |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | Kurulumu anlatıgınız gibi yaptı fakat son gleen menu de attack yazısı sılık duurmda yanı basılamıyor bunla ılgılı bılgı alabılırmıydım |
| | |
| | #10 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Attach butonuna basmadanda kurulum gerçekleştiriliyor olması lazım. |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | admin attach butonu çıkmıo |
| | |
| | #12 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Attach butonuna basmadanda kurulum gerçekleştiriliyor olması lazım. |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | sifre ne HQPatch2011ST... acıyorum sifre soruyo |
| | |
| | #14 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Rardan çıkartırken şifre gerekmiyor yanlışınız var. |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | arkadaşlar atach sorununu buldum pes 11 in masa üstündeki kısayola sağ tıkla özellikler de orda hedef bul windovs 7 kullananlarda dosya konumunu aça tıklasın ordan kitservere girin menager.exe ye tıklayın kurun atach gelir saygılarımla.... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| pes 2011 bankasya yaması, pes 2011 turkiye ligi yaması, pes 2011 türkiye ligi yaması |
| Seçenekler | |
| Stil | |
PES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndirPES 2011 Türkiye Ligi ve Bankasya Yaması İndir konusu, Oyunlar Genel/PES-FIFA bölümünde tartışılıyor . | |