WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / Adminlere konusu gösteriliyor Özet:forum sitenize internette gezinirken rastladım sitenizde yazılımla ilgili yani programlama dilleri hakkında fazla bir bilgiye sahip değilsiniz anladığıma göre ben ...
| |||||||
Adminlere | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | forum sitenize internette gezinirken rastladım sitenizde yazılımla ilgili yani programlama dilleri hakkında fazla bir bilgiye sahip değilsiniz anladığıma göre ben Microsoft Certified Professional Developer(MCPD) uzmanyım .Net platformunda C# programlama ve Asp.Net,Asp,HTML,XML,Java bilgilerim var bu konuda bilgi ve projelerde sizlere yardımcı olabilirim. |
| | |
| | #2 |
| Ordinaryüs ![]() | adminlerimiz konunuzla ilgileneceklerdir ... ![]() |
| | |
| | #3 |
| N a m-ı Değer ÇaKaL | elinizde bilgi varsa uygun yerlere konu açınız paylaşabilirsiniz |
| | |
| | #4 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | konu açın paylaşın bilgilerinizi. ayrıca hoş geldiniz sitemize. |
| | |
| | #5 |
| administrator ![]() | yapacağınız katkılar için şimdiden teşekkür ederim |
| | |
| | #6 |
| Pasaj Müdürü | paylaşımlarını bekliyoruz... |
| | |
| | #7 |
| ***kiyy*** ![]() | |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | pardon ama bu konuyla ilgili arkadas nereye ne eklemiş ben anlayamadım eklediklerini gormek isterim yararlanmak lazım |
| | |
| | #9 |
| Eleştirmen | Arkadaşın şuana kadar forumun herhangi bir alanında paylaşımda bulunmadı. Yani, sözde kaldı |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| adminlere |
| Seçenekler | |
| Stil | |
AdminlereAdminlere konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |