WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / En çok tercih ettiğiniz programlama dili nedir? konusu gösteriliyor Özet:ençok tercih etdiğiniz proğramlama dili...??...
| |||||||
En çok tercih ettiğiniz programlama dili nedir? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| |||
| visual basic | | 18 | 51,43% |
| pascal | | 1 | 2,86% |
| delphi | | 2 | 5,71% |
| c++ | | 10 | 28,57% |
| c | | 2 | 5,71% |
| basic | | 0 | 0% |
| diğer | | 2 | 5,71% |
| Katılımcı sayısı: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| Seo | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 54 TaTaNgA 54 ![]() | ençok tercih etdiğiniz proğramlama dili...?? |
| | |
| | #2 |
| Yorumcu ![]() | oyumu kullandım birde yorum yapıyım visual basic de şiir gibi kodlar çıkıyo ortaya bu iş için en iyi program visual basic |
| | |
| | #3 |
| // Ey Yâr !.. \\ | Uzun zamandır programcılıkla ilgilenmesem de tercihim Visual C# dan yana olur. |
| | |
| | #4 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | hiç işim olmaz şıkkıda eklesek mi ne benim gibiler için ![]() |
| | |
| | #5 |
| 54 TaTaNgA 54 ![]() | olabilir aslında..bende fazla ilgilenemiyorum...uygulama yanıi yapamdık hiç...o yüzden bulaşmıyorum ![]() |
| | |
| | #6 |
| Misafir | arkadaşlar listede asıl baş listede olması gereken c# ya da java yok ? bence ben bunlardan birini tercih ederim. ama yazmasını en kolay ve zevk aldığım visual basic geliyo ![]() |
|
| | #7 |
| Ordinaryüs ![]() | c de öğrendimm ama tam bilmiyorumm.. (: |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | vısual ve paskal |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ettiginiz, programlama, tercih |
| Seçenekler | |
| Stil | |
En çok tercih ettiğiniz programlama dili nedir?En çok tercih ettiğiniz programlama dili nedir? konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |