Rehberim

Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?

WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ? konusu gösteriliyor Özet:Regedit = Kayıt Defteri Düzenleme, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır Taskmgr = Gorev Yoneticisi, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır gpedit.msc = MSIMG32.dll ...

Go Back   Rehberim > WEBMASTER REHBERİM > PROGRAMLAMA

Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 15-09-2009, 03:05 PM   #1

DeroGatoRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?<!-- google_ad_section_end --> Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?

Regedit = Kayıt Defteri Düzenleme, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır

Taskmgr = Gorev Yoneticisi, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır

gpedit.msc = MSIMG32.dll Bulunamadığından Bu uygulama Başlatılmadı. Uygulamanın Yeniden Yüklenmesi Sorunu Giderebilir ( msımg32.dll indirdim oncekini sildim sorun hâlâ devam ediyor )

CCleaner = Runtime Error ! Floating point support not loaded

Virüs Bulaştı Biliyorum hatta Ara seçeneğinden bulaştığı tarihi seçip gelişmiş arama seçeneklerini işaretleyip o tarihteki oluşturulmuş dosyaları arayıp siliyorum ama 3 - 4 tane dosya Başka Bir uygulama Tarafından Kilitlenmiş Diyor ve silinmiyor ne yapmalıyım ?

Daha once Başından Bole Bir olay geçmiş veya Bu virüsten kurtulma Yolunu Bilen Bir Arkadaş Bana Yardımcı Olabilirmi . . .

Şimdiden Teşekkürler . . .

DeroGatoRy isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 15-09-2009, 05:20 PM   #2

!MaTRıX! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Öss Mode :)

!MaTRıX! - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?

Arkadaşım aynı hata bir zamanlar bendede vardı (en azından bir kısmı)

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Şu bağlantıya tıkla Sorununu düzeltirsin

!MaTRıX! isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
Çalışmıyor, gpedit.msc, regedit, taskmgr

Seçenekler
Stil

Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ? konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor .