WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ? konusu gösteriliyor Özet:Regedit = Kayıt Defteri Düzenleme, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır Taskmgr = Gorev Yoneticisi, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır gpedit.msc = MSIMG32.dll ...
| |||||||
Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Regedit = Kayıt Defteri Düzenleme, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır Taskmgr = Gorev Yoneticisi, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır gpedit.msc = MSIMG32.dll Bulunamadığından Bu uygulama Başlatılmadı. Uygulamanın Yeniden Yüklenmesi Sorunu Giderebilir ( msımg32.dll indirdim oncekini sildim sorun hâlâ devam ediyor ) CCleaner = Runtime Error ! Floating point support not loaded Virüs Bulaştı Biliyorum hatta Ara seçeneğinden bulaştığı tarihi seçip gelişmiş arama seçeneklerini işaretleyip o tarihteki oluşturulmuş dosyaları arayıp siliyorum ama 3 - 4 tane dosya Başka Bir uygulama Tarafından Kilitlenmiş Diyor ve silinmiyor ne yapmalıyım ? Daha once Başından Bole Bir olay geçmiş veya Bu virüsten kurtulma Yolunu Bilen Bir Arkadaş Bana Yardımcı Olabilirmi . . . Şimdiden Teşekkürler . . . |
| | |
| | #2 |
| Öss Mode :) ![]() | Arkadaşım aynı hata bir zamanlar bendede vardı (en azından bir kısmı) [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Şu bağlantıya tıkla Sorununu düzeltirsin ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| Çalışmıyor, gpedit.msc, regedit, taskmgr |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ? konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |