WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / Samsung Bada Developers' Day konusu gösteriliyor Özet:Yazılımcı arkadaşlarımız için uygun olacağını düşündüğüm bir haberi paylaşmak istiyorum. Fan sayfalarından aynen aktarıyorum. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ...
| |||||||
Samsung Bada Developers' Day | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Yazılımcı arkadaşlarımız için uygun olacağını düşündüğüm bir haberi paylaşmak istiyorum. Fan sayfalarından aynen aktarıyorum. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Siz de Samsung'un yeni mobil platformu bada için yeni uygulamalar geliştirin ve kazanın. Yazılımlarına güvenen tüm uygulama geliştiriciler site üzerindeki "Başvuru Formu"nu doldurarak Samsung tarafından sağlanacak olanaklara sahip olabilirler. Developers' Day 1 Haziran Salı günü Emirgan The Seed'de gerçekleştirilecek. Etlinliğe katılmak isteyenler formumuzu doldurabilirler: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Samsung Bada Developers' DaySamsung Bada Developers' Day konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |