WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / Yazılıma başlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum konusu gösteriliyor Özet:Merhabalar , Bu yaz döneminde boş durmak yerine aslında çok merak ettiğim birazda olsa bilgim olan yazılım konusunda kendimi geliştirmek ...
| |||||||
Yazılıma başlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Merhabalar , Bu yaz döneminde boş durmak yerine aslında çok merak ettiğim birazda olsa bilgim olan yazılım konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.Forumu biraz inceledim bu konuda bana yardım edebilicek arkadaşları bekliyorum. VB ile bi kaç basit program yaptım fakat bu yaz nasıl bi yol izlemeliyim ki daha fazla yol kat ediyim tavsiyelerinizi beliyorum teşekkürler ... |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Herşeyden önce tam eğitim veren bir kurumdan başlayın, yoksa parça bilgi başarı getirmez |
| | |
| | #3 | |
| Stajyer | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #4 |
| Standart Donanım | Kurcalamayla bir yere kadar öğrenebilirsiniz .. Bilen birisine yapışın ya da kursa gidin ![]() |
| | |
| | #5 |
| Temsilci ![]() | Kitapla, cd ile yada internetten makale örnekler çözerek ilerletebilirsiniz. |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | mesela tavsiye ettiğiniz kaynaklar varmı ? |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | Rıfat çölkesenin veri yapıları kitabını tavsiye ederim hem programlama bilgin gelişecektir hemde programda kullanılan veri yapıları konularını kavrayabilirsin zaten bu veri yapılarını kavrarken kodlama bilgin gelişecektir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Yazılıma başlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumYazılıma başlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |