WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / Programcı arkadaşlardan yardım istiyorum LÜTFEN konusu gösteriliyor Özet:Benim bir ağ bağlantısı problemim var internetim bir süre sonra kilitleniyor ve ağ baglantıları giden paketlerim bölüöü 4,294,967,293 oluyor bir ...
| |||||||
Programcı arkadaşlardan yardım istiyorum LÜTFEN | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Benim bir ağ bağlantısı problemim var internetim bir süre sonra kilitleniyor ve ağ baglantıları giden paketlerim bölüöü 4,294,967,293 oluyor bir tür virüs zannedersem am silemiyorum evde aynı adslye bağlı bir bilgisayarım var ama onda sorun yok giden bölümü birden öyle oluyor bağlantı var gözüküyor ama bağlanmıyor bana lütfen yardım edin |
| | |
| | #2 |
| administrator ![]() | antivirüs programınız işe yaramamışsa, ağdaki diğer bilgisayarınızdan sorunlu bilgisayarı taramayı deneyin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Programcı arkadaşlardan yardım istiyorum LÜTFENProgramcı arkadaşlardan yardım istiyorum LÜTFEN konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |