WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / quıck basıc 4.5 programını bılenler kullananlar yardım.. konusu gösteriliyor Özet:bu yıl bılgısayar programlama dersıne basladık ve quıck basıc 4.5 program dılı uzerınden ders yapacagız daha once hıc ılgım ve ...
| |||||||
quıck basıc 4.5 programını bılenler kullananlar yardım.. | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | bu yıl bılgısayar programlama dersıne basladık ve quıck basıc 4.5 program dılı uzerınden ders yapacagız daha once hıc ılgım ve alakam olmadı programlama ıle ama artık malum dersımde oldugu ıcın ılgılenmem lazım ınternetten arastırma yaptım fakat cogu ıngılızce vs. sıtelere rastladım benım ıstegım bu programı bılen burada bır cok arkadas vardır bana neler onerebılırler kaynak sıte vs . yada aklıma gelmeyen bu konuyla ılgılı püf noktaları nelerdır unıverstede okuyorum yardım eden arakdaslara sımdıden tesekkurler.. |
| | |
| | #2 |
| administrator ![]() | merhaba aşağıda quick basic ile ilgilii türkçe kaynaklar mevcut. İnşallah işinize yarar. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | çok teşekkurler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
quıck basıc 4.5 programını bılenler kullananlar yardım..quıck basıc 4.5 programını bılenler kullananlar yardım.. konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |