WEBMASTER REHBERİM bölümü PROGRAMLAMA / Programlama Proje Ödevi konusu gösteriliyor Özet:Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var. bilgisayar programcılığı okuyorum ve bir proje dersimiz var bu ...
| |||||||
Programlama Proje Ödevi | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var. bilgisayar programcılığı okuyorum ve bir proje dersimiz var bu derste proje yapmamız istendi. Bu projeyi kendimiz belirleyeceğiz. Visual Basic, C++ dillerinde olabilir. Basit projelerin kabul olunmayacağı söylendi. daha önceden yapan arkadaş varsa aklında fikir olan yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler... |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | Ben de böyle bir konu açacaktım.Ben de bilgisayar müh okuyorum ve şu an staj yapıyorum. C# ta proje yapmak istiyorum ama aklımda hem kapsamlı hem de çok zor olmayacak bir proje yok.Ben de yardım istiyorum |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | Mesala kayıt defteri düzenleyicisi yapabilirmisiniz yada bilgisayarınızda sadece kendi usb belleğinizin çalışabileceği bir program başka usb bellekleri tanımayacak |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Programlama Proje ÖdeviProgramlama Proje Ödevi konusu, WEBMASTER REHBERİM/PROGRAMLAMA bölümünde tartışılıyor . | |