EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü ::: REHBERİM CAFE ::: / evet hayır demek yasak oyunu konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar oyun basit herkes alttakine soru soracak fakat cevap verecek olanların evet ya da hayır demeden soruyu cevaplandırmaları lazım hemen ...
| |||||||
evet hayır demek yasak oyunu | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bir KemalisT Mod. | arkadaşlar oyun basit herkes alttakine soru soracak fakat cevap verecek olanların evet ya da hayır demeden soruyu cevaplandırmaları lazım hemen oyuna başlayalım hey alttaki okuyormusun??... |
| | |
| | #2 |
| Edep ya hû... Pasaj Yöneticisi | okumuyorum hey alttaki çalışıyormusun |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | çalışmıyorum alttaki oturuyor musun |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | oturuyorum... hey alttaki cwp verebiliyomusun???????? |
| | |
| | #5 |
| Bir KemalisT Mod. | verebiliyorum hey alttaki nasılsın iyimisin ki ![]() |
| | |
| | #6 |
| Eleştirmen | Rabbime sükürler olsun.. iyiyim sagligina duaciyim... ![]() altdaki bu üsteki gicikmi???? |
| | |
| | #7 |
| Bir KemalisT Mod. | sen gıcık diyorsan gıcıktır ablası hey alttaki bak yukarıdakine bana gıcık dedi ![]() bunu onaylıyormusun?? |
| | |
| | #8 |
| Gümüş Üye ![]() | ablam bilir ben bilmem hey alttaki pasajımızı seviyormusun? |
| | |
| | #9 |
| Bir KemalisT Mod. | sevmek te kelimemi ![]() alttaki şu üsttekinin sordğu soruyu sende sorarmıydın ![]() |
| | |
| | #10 |
| Eleştirmen | sorardim.... ssst altdaki boom oyununa katildinmi? |
| | |
| | #11 |
| Edep ya hû... Pasaj Yöneticisi | katıldım alttaki beni tanıyormusun bakim |
| | |
| | #12 |
| Bir KemalisT Mod. | daha ismini bağışlamadın kii ![]() hey alttaki bak rabiam a pasajı sevdiğimi bilmesine rağmen soru soruyor nası bilirsin rabiam ablamı bakalım?? |
| | |
| | #13 |
| ..bir garip yolcu.. | o yüreğinin güzelliğiyle ışık saçan rabiamdır. ( ayrıca; yardımsever,duygusal,içten,nazik,kibar.. ve bütün iyi hasletler ...vs)alttaki cafedemisin? |
| | |
| | #14 |
| Gümüş Üye ![]() | evdeyim... hey alttaki hiç aşık oldunmu? |
| | |
| | #15 |
| *somsomtuber* | evdeyim... alttaki evet mi hayırmı ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
evet hayır demek yasak oyunuevet hayır demek yasak oyunu konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/::: REHBERİM CAFE ::: bölümünde tartışılıyor . | |