Yazılım Tanıtımları bölümü Resimli Program Anlatımları / Adobe Photoshop CS2 (YÜKLEME VE ACTİVE ETME RESİMLİ ANLATIM) konusu gösteriliyor Özet:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] İNDİRDİKDEN SONRA ARTIK YÜKLEME VE ACTİVE İŞLEMİNE BASLAYABİLİRİZ...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Adobe Photoshop CS2 (YÜKLEME VE ACTİVE ETME RESİMLİ ANLATIM) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yorulmaz Nöbetçi | |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | kardeşim eline sağlık |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | slm bunu indirdikten sonra ders anlatımları nerde bulacağım |
| | |
| | #4 |
| Eleştirmen | |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | slm bna sadece kod lazım bi yardımcı olursanız |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | crack nerde? |
| | |
| | #7 |
| Yorulmaz Nöbetçi | |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | bu programı indirdikten sonra winzip satın almamı istiyor ne yapacağım |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | bu nasıl link |
| | |
| | #10 |
| Ben yazdım hüznü... Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | Ya birşey sorucam. Ben indir e basıyorum başlıyor yüklemeye Hani 2. resim varya oraya geliyorum tıklıyorum next e ama ondan sonraki çıkmıyor bende. Bir yardımcı olursanız sevinirim (: |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | teşekürler |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | teşekkürler |
| | |
| | #14 |
| Editör ![]() | Adobe Photoshop CS2 (YÜKLEME VE ACTİVE ETME RESİMLİ ANLATIM) başlıklı konuyla ilgili yaptıgınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | Evet ama çok mb harcıyo bunu başkalarından veya bi programcıdan alırsanız daha çok güzel olur.Bazıları kiraya veriyorlar |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| adobe hakkında herşey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Adobe Photoshop CS2 (YÜKLEME VE ACTİVE ETME RESİMLİ ANLATIM)Adobe Photoshop CS2 (YÜKLEME VE ACTİVE ETME RESİMLİ ANLATIM) konusu, Yazılım Tanıtımları/Resimli Program Anlatımları bölümünde tartışılıyor . | |