EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümündeki RSS BİLGİ alt forumunda bulunan Windows Live konusunu görüntülemektesiniz özet:Windows Live, Microsoft'un web platformu olan MSN'in geliştirilerek yenilenmiş halidir. Windows Live HizmetleriWindows Live Messenger: Anında mesajlaşma yazılımıdır. Son sürümü ...
| |||||||
Windows Live | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | Windows Live, Microsoft'un web platformu olan MSN'in geliştirilerek yenilenmiş halidir. Windows Live HizmetleriWindows Live Messenger: Anında mesajlaşma yazılımıdır. Son sürümü ise Windows Live Messenger 2008'dir. Windows Live Mail: Outlook Express yazılımının yerini alabilecek, yeni nesil e-posta yönetim yazılımıdır. Windows Live Fotoğraf Galerisi: Windows Vista'daki Windows Fotoğraf Galerisi'nin bir üst sürümü olarak değerlendirilebilir. Fotoğraf paylaşma ve yönetme yazılımıdır. Windows Live Writer: Windows Live Spaces için web günlüğü paylaşma yazılımıdır. Windows Live Toolbar: MSN Araç Çubuğu'nun yerini almıştır. Internet Explorer tabanlı araç çubuğudur. En son sürümü 2008, diğer bir ifadeyle 3.01'dir. Windows Live Hotmail: MSN Hotmail'in yeni nesil sürümüdür. Windows Live Spaces: MSN Spaces'in yeni nesil sürümüdür. Windows Live Search: MSN Search arama platformunun yerini almıştır. Bir arama motorudur. Windows Live SkyDrive: Web tabanlı dosya paylaşım yazılımıdır. Windows Live Windows Live Mail Beta Windows Live Messenger Windows Live Arama [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bill Veghte'den mesaj: Windows Yol Haritası Üzerinde Güncelleme | Einstein | Teknolojik Gelişmeler | 0 | 24-07-2008 09:39 AM |
| 100 soruda Windows Sorun Giderme, Onarma taktikleri | aLaBoRa | İstek ve Sorunlar | 2 | 16-03-2008 03:48 PM |
| Windows Regedit AyarLarı ve Puf NoktaLar | KaraKarTaL585 | İstek ve Sorunlar | 0 | 09-02-2008 09:45 AM |