MÜZİK REHBERİM bölümü Şarkı Sözleri / Tarkan şarkı sözleri albüm Ölürüm Sana konusu gösteriliyor Özet:Başına Bela Olurum Dağ tepe toprak aşk kokuyor Savulun a dostlar yar geliyor Bu eda bu naz bir ömre bedel ...
| |||||||
Tarkan şarkı sözleri albüm Ölürüm Sana | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Dragon Ball ![]() | Başına Bela Olurum Dağ tepe toprak aşk kokuyor Savulun a dostlar yar geliyor Bu eda bu naz bir ömre bedel İşvesi cilvesi çıldırtıyor Bıkmadım yılmadım Peşindeyim yine yorulmadım Tutunamadım gülüm sana doyamadım Ömrümü adadım yaranamadım Bir sağa bir sola hop oynarım Uğruna kul köle olurum Pervaneyim sana divaneyim ama Başına bela olurum Bir hoş oldum bana bir haller oluyor Sarhoş oldum bedenim sarsılıyor Bu eda bu naz bir ömre bedel İşvesi cilvesi çıldırtıyor Beni Anlama Beni sev sev de anlama Dokun hisset ne olur sorgulama Sakın bei yargılama Yapma değiştirmeye çalışma Ah vazgeçme Arzula sev okşa beni üzme ne olur üzme Ele geçirmeye çalışma hiç böyle beni Sen bana ben sana benzersek ne olur Nasıl dayanır ki aşk bu kadar ayrılığa Beni neden sevdiğini hatırla ne olur O ilk günler nasıl da aşkla sevişirdik Aşk incelik ister canım hoyrat olma Beni böyle sev değiştirme boşver anlama Bir güç savaşı değil bu kendi haline bırak Galibi yoktur ki hiç aşk bu unutma Aşk bu aşk olacak Sen izin verirsen yaşanacak Delikanlı Çağlarım Bir sabah penceremden Süzüldü odama ilkbahar Kıpır kıpır aman bir telaş Bülbülle gül sarmaş dolaş Kalbim düştü yine yollara Başıboş avare aşklar peşine Hiç niyetim yok uslanmaya Koklamalı her çiçeği kana kana Hazırım al al uçur beni Gel sabaha kadar hırpala beni Seninim al kalbimi çal Günahlarınla kavur beni Hayat kısa hızlı yaşamalı Boşver düşüver ellerin diline Her hoş an kısa günün karı Sal kendini kapılıver aşk seline Bir gün elbet diner hararetim Durulurum ben de gönül bağlarım Bu aralar gelmeyin üstüme Şimdi delikanlı çağlarım Gecenin Ürkek Kanatlarında Her gece sensiz Yatağa girince sessiz Geceyi örterken üstüme her gece Her gece sensiz Uykuya dalınca renksiz Gecemin ürkek kanatlarında her gece Ve beni karanlıklar sarar Kendimi ararken çıkmazında bilmecemin Ay bile bulutlardan düşer Bağrımı deşerken melekleri her gecemin Her gece sensiz Kanıma girince tekinsiz Geceyi yırtar çığlıklarım her gece Beni karanlıklar sarar Kendimi ararken çıkmazında bilmecemin Ay bile bulutlardan düşer Bağrımı deşerken melekleri her gecemin Kır Zincirlerini Seninle son gecemiz bu Bu son sevişmemiz belki de Bırak alev alsın bedenin Hissettiğin gibi ol bu gece Tüm oyunları oynayalım sırayla Günaha bulanalım biteviye Şşş konuşma hiç soru sorma Sırlarımı keşfet bu gece Kır zincirlerini gel Aşka kanalım seninle Yum gözlerini Soluksuz uçalım göklerde Geriye sayım başladı Ayrılık anı çok yakın Bırak tutuşsun bedenin Tadına varalım her dakikanın Tüm yasakları delelim Yudum yudum içelim aşkı bu gece Ölürüm Sana Ah nihayet aşk kapımı araladı Usul usul yanıma sokulup Özüme daldı Sen daha önceleri nerelerdeydin Demlendim kollarında Ateşinde Ben nasıl da senden böyle habersizdim Yenilendim dudaklarında Yok yok sende O da benim gibi gözü kara belli Serserim deli dolu terelelli Bu aşk bizi yola getirmeli Ölürüm sana ölürüm şışşt zilli Yaktın beni hain Tiryakin oldum yarim Çaldın beni benden Düştüm ağına zalim Teslim oldum sana bile bile Kapıldım göz göre göre Ah! Başım dönüyor Kanım kaynıyor Salına Salına Sinsice Sıradan bir akşamüstü Durgun bir pazar günüydü Ben bedbaht dolanırken aylak aylak Olan oldu aniden Bir telaş sardı mahalleyi Böylesini gözler hiç görmedi Tutuldum bu afet bir içim su Allahım rüya mı bu Sen başa bela dilber Her derde deva esmer Salına salına sinsice Girdin kanıma gizlice Belindeki kemer olayım Saçındaki toka olayım Nefesin olup içine dolayım Ez geç yürüdüğün yollar olayım (iste kölen olayım) Sensiz geçen günlere düşman oldum Bittim mahvoldum yar deli gönlüm Tarumar Uzat elini aşk yolunda kayboldum Düştüm dillere bir ümit ver Eriyorum yar Şımarık Takmış koluna elin adamını Beni orta yerimden çatlatıyor Ağzında sakızı şişirip şişirip Arsız arsız patlatıyor Belki de bu yüzden vuruldum Sahibin olamadım ya Sığar mı erkekliğe seni şımarık Değişti mi bu dünya Çekmiş kaşına gözüne sürme Dudaklar kıpkırmızı kırıtıyor Bi de karşıma geçmiş utanması yok İnadıma inadıma sırıtıyor Biz böyle mi gördük babamızdan Ele güne rezil olduk Yeni adet gelmiş eski köye vah Dostlar mahvolduk Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim püsküllü belam Yakalarsam ...... ...... Ocağına düştüm yavru Kucağına düştüm yavru Sıcağına düştüm yavru El aman Unut Beni Uçsuz bucaksız bir çölün ortasındayım Dayanılır gibi değil çıkmazdayım Adım adım izimde yalnızlığım Reva mı hep kırık dökük sevdalarım Ah düşlerim berduş sevgilerim Kalmadı hiç mecaliniz Dargın ümitlerim Ah yanarım hep virane anılarım Bırakmadı yakamı yaslar Faydasız dualarım Geç olmadan vazgeç bırak beni Ardına bile bakma git unut beni (Uzak dur yar kederimden unut beni) Unut beni Hüznüm yaralar seni dayanamazsın Unut beni Üşütür karanlığım alışamazsın Duy feryadımı Tanrım dardayım Bu yol gidilir gibi değil çıkmazdayım Dayandı kapıma yine arsız yalnızlığım Reva mı hep boynu bükük sevdalarım İkimizin Yerine Sevdim çok sevdim Tanıdım aşkın en saf halini Kokladım gecelerce Bıraktığın eşyayı boş evi Uzanamadı elim telefona Defalarca gidip geldi Yenik düştüm kendime Göre göre Gurur sandığım aslında Ümitsizliğimdi Anladım temelli gittiğini Haklıydın üstelik Suç benimdi Sen üzülme gülüm incinme Canımın içi iki gözüm sakın küsme Bana hediye bırak bütün kederleri Ben ağlarım ikimizin yerine Bilirsin aslında adaletsizliğini İstemezsin hani sen de bittiğini Ama kendinden yanadır ya hep yürek Feda edip aşkı korur ya kendini İnci Tanem Çaresizim mecbur bu veda Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara Sığınığ anılara bu hasrete dayanırız elbet Ümidimiz muradına erecek sabret Sabret inci tanem bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Vız gelir dağlar denizler yaban eller Sevmeye engel değil mesafeler Geçici bu ayrılık bir rüya farzet Sonunda zafer bizim olacak sabret Sabret inci tanem bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Konu Heretic tarafından (02-08-2008 Saat 01:13 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Ayrı mesajlarlar açmayalım |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| tarkan sarki sozleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Tarkan şarkı sözleri albüm Ölürüm SanaTarkan şarkı sözleri albüm Ölürüm Sana konusu, MÜZİK REHBERİM/Şarkı Sözleri bölümünde tartışılıyor . | |