Mikael & Demet Tuncer / Söylemeyin Şarkı Sözü Lyric
MÜZİK bölümündeki Şarkı Sözleri alt forumunda bulunan Mikael & Demet Tuncer / Söylemeyin Şarkı Sözü Lyric konusunu görüntülemektesiniz özet:Hayat ne tatliymişsin meger, bilinmiyor yaşarken Ölüm aci gerçeksin tamam, bana neden bu kadar erken Doymadim sevdalara doymadim yasamaya doymadim ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Hayat ne tatliymişsin meger, bilinmiyor yaşarken Ölüm aci gerçeksin tamam, bana neden bu kadar erken Doymadim sevdalara doymadim yasamaya doymadim askima doymadim oooooof Saçinin teli kaldi gözünün izi kaldi mutluluk sözü kaldi içerimde Söylemeyin bilmesin askima, dayanamaz böylesi aciya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldügümü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüregini titretmeyin Dün gece, seni gördum rüyamda, kayboldun karanliklarda Yanginla, uyandim koynunda, seni ardimda birakmak varya Doymadim sevdalara doymadim yasamaya doymadim askima doymadim oooooof Saçinin teli kaldi gözünün izi kaldi mutluluk sözü kaldi içerimde Söylemeyin bilmesin askima, dayanamaz böylesi aciya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğünü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüregimi titretmeyin Söylemeyin bilmesin askima, dayanamaz böylesi aciya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldügümü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüregini titretmeyin
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| demet, demet tuncer, mikael, soylemeyin, soylemeyin sarki sozu, tuncer |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Avril Lavigne - Complicated, Şarkı Sözü , Lyrics | G)-(OST | Şarkı Sözleri | 0 | 28-06-2008 09:55 PM |
| Avril Lavigne - Contagious Şarkı Sözü , Lyrics | G)-(OST | Şarkı Sözleri | 0 | 28-06-2008 09:55 PM |
| Avril Lavigne - Day Dream Şarkı Sözü , Lyrics | G)-(OST | Şarkı Sözleri | 0 | 28-06-2008 09:54 PM |
| Avril Lavigne - Everything Back But You Şarkı Sözü , Lyrics | G)-(OST | Şarkı Sözleri | 0 | 28-06-2008 09:51 PM |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:05 PM.

Normal