MÜZİK REHBERİM bölümü Şarkı Sözleri / Mikael & Demet Tuncer / Söylemeyin Şarkı Sözü Lyric konusu gösteriliyor Özet:Hayat ne tatliymişsin meger, bilinmiyor yaşarken Ölüm aci gerçeksin tamam, bana neden bu kadar erken Doymadim sevdalara doymadim yasamaya doymadim ...
| |||||||
Mikael & Demet Tuncer / Söylemeyin Şarkı Sözü Lyric | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Hayat ne tatliymişsin meger, bilinmiyor yaşarken Ölüm aci gerçeksin tamam, bana neden bu kadar erken Doymadim sevdalara doymadim yasamaya doymadim askima doymadim oooooof Saçinin teli kaldi gözünün izi kaldi mutluluk sözü kaldi içerimde Söylemeyin bilmesin askima, dayanamaz böylesi aciya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldügümü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüregini titretmeyin Dün gece, seni gördum rüyamda, kayboldun karanliklarda Yanginla, uyandim koynunda, seni ardimda birakmak varya Doymadim sevdalara doymadim yasamaya doymadim askima doymadim oooooof Saçinin teli kaldi gözünün izi kaldi mutluluk sözü kaldi içerimde Söylemeyin bilmesin askima, dayanamaz böylesi aciya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğünü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüregimi titretmeyin Söylemeyin bilmesin askima, dayanamaz böylesi aciya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldügümü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüregini titretmeyin |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Etiketler |
| demet, demet tuncer, mikael, soylemeyin, soylemeyin sarki sozu, tuncer |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Mikael & Demet Tuncer / Söylemeyin Şarkı Sözü LyricMikael & Demet Tuncer / Söylemeyin Şarkı Sözü Lyric konusu, MÜZİK REHBERİM/Şarkı Sözleri bölümünde tartışılıyor . | |