MÜZİK REHBERİM bölümündeki Şarkı Sözleri alt forumunda bulunan Serhat - Son Sigaramsın Şarkı Sözü Lyrics Şarkı Sözleri konusunu görüntülemektesiniz özet:- - - - / / / / / Son sigaramsın veremem ellere Çekmeye kıyamam içime Ben yanmışım yakamam seni ...
| |||||||
Serhat - Son Sigaramsın Şarkı Sözü Lyrics Şarkı Sözleri | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | - - - - / / / / / Son sigaramsın veremem ellere Çekmeye kıyamam içime Ben yanmışım yakamam seni de Ucunda hasretim yanar Özlemin her çekişimde Son sigaramsın içemem öylece Ne bana yar olursun ne de yaban ellere Ben yanmışım yakamam seni de Gün gelir alevlenir Dolarsın göğsüme öylece Son sigaramsın veremem ellere Çekmeye kıyamam içime Son sigaramsın içemem öylece Ne bana yar olursun ne de yaban ellere Nefes nefes içimde Her gün ayrı bir elveda Yarın tekrar başlasın Son sigaramsın son sigaramsın... |
| | |
| Bu kullanıcılar aLaBoRa kullanıcısına mesajından dolayı teşekkür ettiler: | yaramaz_baby (25-08-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| son sigaramsin sarkisozu, son sigaramsin, sarki sozu, lyrics sarki sozleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Grup 84 - Azap Şarkı Sözü , Lyrics , Şarkı Sözleri , Albüm , Müzik | yaramaz_baby | Şarkı Sözleri | 3 | 19-08-2008 03:29 PM |
| Rafet El Roman Aşk-ı Virane Şarkı Sözü , Şarkı Sözleri , Lyrics | yaramaz_baby | Şarkı Sözleri | 0 | 06-08-2008 05:09 PM |
| Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin Şarkı Sözü Şarkı Sözleri Albüm Lyrics | aLaBoRa | Şarkı Sözleri | 0 | 14-07-2008 12:42 PM |
| Neyleyim - Emre Altuğ Şarkı Sözü , Lyrics , Şarkı Sözleri , Albüm , Müzik | aLaBoRa | Şarkı Sözleri | 0 | 26-05-2008 04:07 AM |
| Şebnem Ferah / Bu Aşk Fazla Sana Şarkı Sözleri , Şarkı Sözü Lyrics | aLaBoRa | Şarkı Sözleri | 0 | 04-05-2008 12:58 AM |