MÜZİK REHBERİM bölümü Şarkı Sözleri / Cem Adrian - Şarkı Sözleri konusu gösteriliyor Özet:yaz çocuk bu gece ismimi yollarına bu kente anlat ne demekmiş kazı caddelere aşk bu gece şehri terk etti çal ...
| |||||||
Cem Adrian - Şarkı Sözleri | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | yaz çocuk bu gece ismimi yollarına bu kente anlat ne demekmiş kazı caddelere aşk bu gece şehri terk etti çal çocuk bu gece şehrin tüm kapılarını hüzünle ıslak kelebekler bırak ellerine, söyle; aşk bu gece şehri terk etti "kal" duymayı bekledi "git duymayı değil de... sadece sevilmeyi istedi bu onun suçu değil de... döküldü bu gece yağmur gözlerine, eline, yüzüne al ısıt, elleri çok soğuk kapa göğsüne çarpıyor yüzüne rüzgar ellerine, saçına, tenine sev onu, kalbi çok çok soğuk ısıt göğsünde.. |
| | |
| | #2 |
| Ordinaryüs ![]() | gün geceye, ben sana dönerken, gözlerime yaş... yaşlar dolarken, ay geceye, sen bana doğarken, üzerime kar...karlar yağarken üşümem hiç, aşk sarar beni. korkmam hiç, aşk korur beni. düşsem bile o tutar beni. kaybetse de yine o bulur beni... (öldürse de yine o yaşatır beni) AŞKTAN KORKMA ! KORKMA ! ...aşka kapını açtığın zaman, acılar giremez diyemezsin. aşk acılarıyla, tutkularıyla, gözyaşlarıyla, rüzgarlarıyla, taze çiçek kokularıyla bir bütün olarak girer içeri. aşkı acılardan süzemezsin! istesen de istemesen de aşka boyun eğersin. |
| | |
| | #3 |
| Ordinaryüs ![]() | ...bu şehirde bir kadın var, adı bana özel elleri var küçücük, yüzüyse çiçeklerinden güzel kimse bilmez benden başka bi kalbi var kocaman ama bana özel bazen kızar dünyaya ama sadece kendini üzer göremezler...izin vermese asla üzemezler çözemezler...onun bir düşü var ki; asla bilemezler Onu neden sevemezler... bazen bakar gökyüzüne O, bulutları izler kuş olup uçmak,kanat çırpmak,o bulutları geçmek ister yemyeşil çimenlerde sırılsıklam koşmak ister bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister göremezler...kalbindeki elmasa erişemezler çözemezler...onun bir düşü var ki asla bilemezler onu nasıl sevemezler... bilemezler... hiç sevemezler... şimdi O kanatlarını rüzgara açmış, dur diyemezler yıldızların arasında o kadar parlak ki onu seçemezler başka sularda o... şimdi başka rüzgarlar arıyor başka yollara yürüyor... |
| | |
| | #4 |
| Ordinaryüs ![]() | Bulutlardan beyaz,gökyüzünden mavi aldım Denizlerden sonsuzluk,gözlerinden umut aldım Yıldızlardan ışık,kuşlardan haber aldım Annemden öğüt,tanrıdan inanç aldım Ben bu şarkıyı sana yazdım Gecelerden yalnızlık,sabahlardan ümit aldım Seslerden değil , direttim cesaret aldım Gözyaşlarından şarkı,karanlıktan korku aldım İçine biraz hüzün,hüzün kattım Şarkı yaptım Ben bu şarkıyı sana yazdım |
| | |
| | #5 |
| Ordinaryüs ![]() | Yürüdüm yürüdüm çok yollardan geçtim ama inan çok büyüdüm.. Düşündüm düşündüm sebebini bulamadım neden neden neden çok üzüldüm? Şimdi,aç kapını lütfen,çünkü ben geldim Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim Bana biraz gülümser misin? Kimseye sormadım,yolu kendim buldum geldim Simsiyahların içinden sana karbeyaz geldim Beni biraz sever misin? ben geldim! Üstüm biraz tozlu, yolda çok düştüm geldim Ellerim çizik üzgünüm, dikenliklerden geldim Kalbim paramparça ama sana topladım geldim Bir bilsen neler yazdım, hepsini yaktım geldim Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim Çocukluğumun söküklerini dikebilir misin? İzin ver de oturayım lütfen, bacaklarımı çok yordum geldim Kusura bakma üstüm ıslak, büyük yağmurlardan geldim Anlatsam herşeyi, dinler misin? Yanıma para almadım, beş kuruşsuz geldim Yolda biraz acıktım ama sana,dayandım geldim Hiç yokken hep olmak nedir,bilir misin? Kendime devdim!devdim!devrildim geldim Kardım,buzdum eridim,erittim geldim Aşkı sırtıma aldım,taşıdım,evladım dedim Açtım,soldum,sarardım geldim Yandım, söndüm, kül oldum geldim Ellerinle ellerime su dökebilir misin? Yüzüme vurdu rüzgar yağmuru,daha çok dedim Yağmur carptı kendini bana, "bu yetmez" dedim Kırılmış kanatlarıma birkez dokunabilir misin? Taştım,dağdım,kum oldum geldim Camdım,kayaydım, tuz buz oldum geldim. Beni tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Bin kere öldüysem, bin kere dirildim geldim Canımdan can,kan verdim ama adını yaşattım geldim Yedi kat yerin dibinden beni duyabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim Dönecek yerim kalmadı, herşeyi mahvettim geldim Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim! |
| | |
| | #6 |
| Ordinaryüs ![]() | düştü elleri içimdeki boşluğa, su titredi, yaprak oynadı dalında. kesti elimi yüzündeki kirpiği, kalbimde bir çiçek açtı.. yine... bir rüya olmalı gördüğüm, gördüğüm bir rüya olmalı, belki de belki de hiç uyandırmamalı... sonbahar sonbahar olmalı, sebebi sebebi sonbahar, sonbahar sonbahar.. korkmuyorum hiç ! başla hadi! sar karanlığına beni, al en derinine hadi! sar bikere sar bikere! başla hadi! vur yalnızlığınla beni, yerden yere yerden yere hadi! vur bikere vur bikere! başla! yıka yağmurlarında beni, ıslat yine ıslat yine hadi ağlat! kaybet kaldırımlarında beni, yürüt yine üşüt yine hadi! korkmuyorum! korkmuyorum! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Cem Adrian - Şarkı SözleriCem Adrian - Şarkı Sözleri konusu, MÜZİK REHBERİM/Şarkı Sözleri bölümünde tartışılıyor . | |