MÜZİK REHBERİM bölümü Şarkı Sözleri / Shayne Ward - - No Promises Şarkı Sözü , Lyrics (Türkçe Çeviri) konusu gösteriliyor Özet:Hey baby, when we are together, doing things that we love. Hey bebek, birlikte olduğumuzda sevdiğimiz şeyleri yapmak güzel Every ...
| |||||||
Shayne Ward - - No Promises Şarkı Sözü , Lyrics (Türkçe Çeviri) | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | Hey baby, when we are together, doing things that we love. Hey bebek, birlikte olduğumuzda sevdiğimiz şeyleri yapmak güzel Every time you're near I feel like I'm in heaven, feeling high Senin burda olduğun her an kendimi cennetteymişim ve yüksekteymişim gibi hissediyorum I don't want to let go, girl. Gitmene izin vermem, kız I just need you to know girl. Sadece bilmeni isterim, kız I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, Kaçmak istemiyorum, bebek sen teksin, bu gece ihtiyacım var sana No promises. Söz vermek yok Baby, now I need to hold you tight, Bebek, şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var I just wanna die in your arms Senin kollarında ölmek istiyorum sadece Here tonight Bu gece burda Konu UYAL tarafından (01-05-2010 Saat 08:29 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Hey baby, when we are together, doing things that we love. Hey bebek, birlikte olduğumuzda sevdiğimiz şeyleri yapmak güzel Every time you're near I feel like I'm in heaven, feeling high Senin burda olduğun her an kendimi cennetteymişim ve yüksekteymişim gibi hissediyorum I don't want to let go, girl. Gitmene izin vermem, kız I just need you to know girl. Sadece bilmeni isterim, kız I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, Kaçmak istemiyorum, bebek sen teksin, bu gece ihtiyacım var sana No promises. Söz vermek yok Baby, now I need to hold you tight, Bebek, şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var I just wanna die in your arms Senin kollarında ölmek istiyorum sadece |
| | |
| | #3 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | I don't want to run away,I want to stay forever,thru time and time Kaçmak istemiyorum,daima kalmak istiyorum No promises Söz vermek yok I don't wanna run away,I don't wanna be alone Kaçmak istemiyorum,yalnız olmak istemiyorum No promises Söz vermek yok Baby,now I need to hold you tight,now and forever my love Bebek,şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var,şimdi ve daima aşkım No promises Söz vermek yok |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Etiketler |
| bella & edward, edward bella no promises sözleri, no promises, yabancı şarkı sözleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Shayne Ward - - No Promises Şarkı Sözü , Lyrics (Türkçe Çeviri)Shayne Ward - - No Promises Şarkı Sözü , Lyrics (Türkçe Çeviri) konusu, MÜZİK REHBERİM/Şarkı Sözleri bölümünde tartışılıyor . | |