Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / webcamde default sorunu konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar beim webcam bulanık gösteriyor hiç bir ayarıyla oynamadım (tabiki bunu kardeşim eve geldikten sonra daha iyi anlıycaz)neyse default da ...
| |||||||
webcamde default sorunu | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | arkadaşlar beim webcam bulanık gösteriyor hiç bir ayarıyla oynamadım (tabiki bunu kardeşim eve geldikten sonra daha iyi anlıycaz)neyse default da yaptım aynı bulanıklık hatta ve hatta webcamı kaldırıp yeniden yükledim yine aynı bana yardımcı olurmusunuz acaba başka ne yapmam gerekir . kişi il ekonuşurken ayarler eskiye döndürdüm yine aynı değişen b,rşey olmuyor. bu durum benim sinirleimi bozuyor allah aşkına yardım . ![]() |
| | |
| | #2 |
| Dost Admin ![]() | webcam in önünde yani objektifin önündeki yuvarlak kısmı sağa sola çevir. muhtemelen sorun ordan kaynaklanıyordur. |
| | |
| | #3 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | hay allah razı olsun allah ne muradın varsa versin . çok teşekkür ederim ama ben bunu kim yaptı biliyorum eve bir gelsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
webcamde default sorunuwebcamde default sorunu konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |