Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Dijital fotoğraf makinesi Önerisi konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar dijital fotoğraf makinesi markanız nedir yada tavsiye edebilceğiniz marka hangisidir?...
| |||||||
Dijital fotoğraf makinesi Önerisi | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| |||
| Sony | | 56 | 24,67% |
| HP | | 3 | 1,32% |
| Kodak | | 13 | 5,73% |
| Nikon | | 44 | 19,38% |
| Canon | | 57 | 25,11% |
| Samsung | | 21 | 9,25% |
| Fujifilm | | 4 | 1,76% |
| Olympus | | 10 | 4,41% |
| Pentax | | 0 | 0% |
| Diğer (lütfen belirtiniz) | | 10 | 4,41% |
Casio | | 9 | 3,96% |
| Katılımcı sayısı: 227. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| Seo | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| administrator ![]() | Arkadaşlar dijital fotoğraf makinesi markanız nedir yada tavsiye edebilceğiniz marka hangisidir? |
| | |
| | #2 |
| Yorumcu ![]() | evde bi tane fujifilm var ama pek ilgilenmiyorum bu konularla. tavsiyem yok ![]() |
| | |
| | #3 |
| Pasaj Müdürü | bende hp var.Geçen gün arkdaşa Sony aldık fiyatı benimkinin 4 kat ama çok fonksiyonel. Sony olabilir.Ama Nikon'da göz ardı edilmemeli. |
| | |
| | #4 |
| Misafir | Olympus bence süper kullanışlı bir makina |
|
| | #5 |
| Mobile App.Developer ![]() | Ben canon ve kodak'ın makinelerini çok beğeniyorum ama canon'a oy verdim ayrıca kodak'a kimse oy vermemiş ben ikisine birden oyvermek isterdim |
| | |
| | #6 |
| ********* ![]() | Ben sony kullanıyoorum 6 Megapixell gayet kullanışlı ve küçük bir makina zaten sony optikleri zysel dünyaca ünlü bir firmayla çalışıyoor fiyatı da gayet ucuz 430 ytl sesli video çekm özelliğide bulunuyoor MOdeli DSC W40. |
| | |
| | #7 |
| ORGENERAL ![]() | Arkadaşım sen nerede kullanacaksın bu makineyi. Ona göre sana önerebilirim. Bende Canon S2 IS var. Çok kullanışlıdır. Bir de ne kadar para ayırdın ise ona göre söyliyelim. |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Abiler benim arkadaşta nikkon var.vallahi benim çook hoşuma gidiyor sony le karşılaştırdık. nikkon ezdi geçti sonyi benden bukadar gerisi sana kalmış ok |
| | |
| | #9 |
| Misafir | ewet ne amaçla kullanacağın da önemli.bende kodak c533 var. valla ben memnunum her zımbırtı var 5,0 bu arada |
|
| | #10 |
| administrator ![]() | aslında bende minolta var. amacım yanımda her daim gezdirebileceğim ince küçük ama kaliteli bişey almak |
| | |
| | #11 |
| Altın Üye ![]() | ben fotarfçı arkadaşlarım var hemde çok yakından onlara kendime almak için sordumda bana nikon u önerdiler yamuk yapcaklarını sanmam.. |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | bende nikon war 3 megapiksel sesli video çekimi yok ama güzel ve kullanışlı bi makina bir de samsung var onuda tavsiye ederim |
| | |
| | #13 |
| Mobile App.Developer ![]() | Ben daha önce canon ve kodak dedim ama canon almak kolay değil biras fiyatları etli oluo ![]() Bir önerim samsung DMC-FX1 veya FX2. Bu kamerada görüntü sabitleme özelliğide var [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Bu ürünler daha ucuz fiyatada bulunabilir merak etmeyin ![]() |
| | |
| | #14 |
| Gonya'lı Altın Üye... ![]() | Samsung S600 ![]() ![]() ![]() ![]() Konu hbnakipoglu tarafından (20-10-2006 Saat 08:06 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #15 |
| Gümüş Üye ![]() | meraba arkadaşlar bende digital fotoğraf makinasi alcamda hangisini tercih edersiniz acaba danişim dedim cewap verirseniz sevinirim mesajlarınızı bekkliyorum teşekkürler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dijital fotoğraf makinesi hangisi, dijital fotoğraf makinesi tavsiyesi, hangi dijital fotoğraf makinesini almalıyım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Dijital fotoğraf makinesi ÖnerisiDijital fotoğraf makinesi Önerisi konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||