Rehberim

Dijital fotoğraf makinesi Önerisi

Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Dijital fotoğraf makinesi Önerisi konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar dijital fotoğraf makinesi markanız nedir yada tavsiye edebilceğiniz marka hangisidir?...

Go Back   Rehberim > ELEKTRONİK REHBERİM > Elektronik Rehberim > Ses ve Görüntü Sistemleri

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et

Anketimiz: Dijital fotoğraf makinası tavsiyesi.

Sony 56 24,67%
HP 3 1,32%
Kodak 13 5,73%
Nikon 44 19,38%
Canon 57 25,11%
Samsung 21 9,25%
Fujifilm 4 1,76%
Olympus 10 4,41%
Pentax 0 0%
Diğer (lütfen belirtiniz) 10 4,41%
Casio 9 3,96%
Katılımcı sayısı: 227. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seo Seçenekler Stil
Alt 12-07-2006, 09:32 AM   #1

enesceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
administrator

<!-- google_ad_section_start -->Dijital fotoğraf makinesi Önerisi<!-- google_ad_section_end --> Dijital fotoğraf makinesi Önerisi

Arkadaşlar dijital fotoğraf makinesi markanız nedir yada tavsiye edebilceğiniz marka hangisidir?

enesceyhun isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 12-07-2006, 10:20 AM   #2

fatihtekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorumcu

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Dijital fotoğraf makinesi Önerisi<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Dijital fotoğraf makinesi Önerisi

evde bi tane fujifilm var ama pek ilgilenmiyorum bu konularla. tavsiyem yok

fatihtekin isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2006, 11:08 AM   #3

Herkul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Pasaj Müdürü

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Dijital fotoğraf makinesi Önerisi<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Dijital fotoğraf makinesi Önerisi

bende hp var.Geçen gün arkdaşa Sony aldık fiyatı benimkinin 4 kat ama çok fonksiyonel. Sony olabilir.Ama Nikon'da göz ardı edilmemeli.

Herkul isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2006, 11:13 AM   #4

Mehmet EROL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mehmet EROL
Misafir

Olympus bence süper kullanışlı bir makina

Alt 12-07-2006, 11:22 AM   #5

sl@m dunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mobile App.Developer

sl@m dunk - MSN üzeri Mesaj gönder

Ben canon ve kodak'ın makinelerini çok beğeniyorum ama canon'a oy verdim ayrıca kodak'a kimse oy vermemiş ben ikisine birden oyvermek isterdim

sl@m dunk isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2006, 12:21 PM   #6

soorle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

soorle - MSN üzeri Mesaj gönder soorle - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Ben sony kullanıyoorum 6 Megapixell gayet kullanışlı ve küçük bir makina zaten sony optikleri zysel dünyaca ünlü bir firmayla çalışıyoor fiyatı da gayet ucuz 430 ytl sesli video çekm özelliğide bulunuyoor MOdeli DSC W40.

soorle isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2006, 12:55 PM   #7

aliel79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ORGENERAL

aliel79 - MSN üzeri Mesaj gönder

Arkadaşım sen nerede kullanacaksın bu makineyi. Ona göre sana önerebilirim. Bende Canon S2 IS var. Çok kullanışlıdır. Bir de ne kadar para ayırdın ise ona göre söyliyelim.

aliel79 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2006, 12:58 PM   #8

rmz88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

Abiler benim arkadaşta nikkon var.vallahi benim çook hoşuma gidiyor sony le karşılaştırdık. nikkon ezdi geçti sonyi benden bukadar gerisi sana kalmış ok

rmz88 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2006, 06:37 PM   #9

lizavetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lizavetta
Misafir

ewet ne amaçla kullanacağın da önemli.bende kodak c533 var. valla ben memnunum her zımbırtı var 5,0 bu arada

Alt 23-07-2006, 10:54 PM   #10

enesceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
administrator

aslında bende minolta var. amacım yanımda her daim gezdirebileceğim ince küçük ama kaliteli bişey almak

enesceyhun isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2006, 11:02 PM   #11

POWER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Altın Üye

POWER - MSN üzeri Mesaj gönder

ben fotarfçı arkadaşlarım var hemde çok yakından onlara kendime almak için sordumda bana nikon u önerdiler yamuk yapcaklarını sanmam..

POWER isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2006, 11:43 AM   #12

MeRoSH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

bende nikon war 3 megapiksel sesli video çekimi yok ama güzel ve kullanışlı bi makina bir de samsung var onuda tavsiye ederim

MeRoSH isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-09-2006, 12:56 PM   #13

sl@m dunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mobile App.Developer

sl@m dunk - MSN üzeri Mesaj gönder

Ben daha önce canon ve kodak dedim ama canon almak kolay değil biras fiyatları etli oluo

Bir önerim samsung DMC-FX1 veya FX2.

Bu kamerada görüntü sabitleme özelliğide var

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Bu ürünler daha ucuz fiyatada bulunabilir merak etmeyin

sl@m dunk isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-10-2006, 12:21 PM   #14

hbnakipoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gonya'lı Altın Üye...

Samsung S600

Konu hbnakipoglu tarafından (20-10-2006 Saat 08:06 PM ) değiştirilmiştir.
hbnakipoglu isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-10-2006, 10:25 PM   #15

sefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gümüş Üye

sefa - MSN üzeri Mesaj gönder

meraba arkadaşlar bende digital fotoğraf makinasi alcamda hangisini tercih edersiniz acaba danişim dedim cewap verirseniz sevinirim mesajlarınızı bekkliyorum teşekkürler

sefa isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
dijital fotoğraf makinesi hangisi, dijital fotoğraf makinesi tavsiyesi, hangi dijital fotoğraf makinesini almalıyım

Seçenekler
Stil

Dijital fotoğraf makinesi Önerisi konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor .

Gündemden Başlıklar

Konu Kategori
Evden eve nakliyat Liseler & Üniversiteler
Şehir ve Firma Rehberi Tatil ve Oteller
Tatil ve Oteller Seo

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:01 AM.