Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Dvd li Kamera Hangisini Öneririsiniz? konusu gösteriliyor Özet:dvd kaydadebilen kamera almak istiyorum.Sony,Canon veya JVC hangisini önerirsiniz?Teşekkür Ederim...
| |||||||
Dvd li Kamera Hangisini Öneririsiniz? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Gümüş Üye ![]() | dvd kaydadebilen kamera almak istiyorum.Sony,Canon veya JVC hangisini önerirsiniz?Teşekkür Ederim ![]() |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Model de girsek iyi olurdu ancak dvd 203e hem model olarak hem fiyat hem özellik bakımından gayet iyi bir ürün |
| | |
| | #3 |
| Gümüş Üye ![]() | alta diğerleri diye bir şık daha koyabilirdik raskolnikov yalnızca bana uyarı yapmayın herkese yapın |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | sony-dcr-dvd 105e aldım beğendim idare eder çok rahat çekip kapatma işlemi var kapatıyosun ve birçok dvd de izleyebiliyorsun. benim kamera 800 piksel 20x zoom sen fotograf kalitesi iyi olsun diyoesan tabiki pikseli yüksek olanı al. ama zoom benim için önemli diyorsan benim aldığımı tavsiye ederim. fotoğraf çektiğinde yakından çekersen iyi... |
| | |
| | #5 |
| ********* ![]() | Ahhh bu aletle ne şarkı dinlenir beeeeeeee .Filim siz olmaz tabi...Sinema tadında. |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Bence SONY.! Bence tabi.!! ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | arkadaşım alacaksan ccd3 özelliğinin olmasına dikkat et ben radyo televizyon bölümü mezunuyum hadi sana hayırlı alışverişler |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Panasonic kameralar çok başarılı, bende alırken çok zorlandım, ama panasonic de karar kıldım. |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | JVC daha başarılı bu işte özellikle video işinde 1 numara bence |
| | |
| | #10 |
| Always Offline... | Kamera Sony fotoğraf Canon DVD dediğine göre Sony... |
| | |
| | #11 |
| Oto Mod**********:-: | Katılıyorum... ![]() |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | Eğer kamera diyorsan direkt olarak SONY derim.Ama panasonic kameraları da alabilirsin ki daha ucuza gelir sana. |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | Video Kamerada Sony Fotograf Makinasi dslr Markalarda Canon dan sasmayacaksin Kendi görüsüm bu ikisinide Kullanmaktayim cokda memmunum Konu sinekli tarafından (14-06-2008 Saat 04:38 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Dvd li Kamera Hangisini Öneririsiniz?Dvd li Kamera Hangisini Öneririsiniz? konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |