Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Canon DC50 konusu gösteriliyor Özet:Görüntü kalitesi güzel ve 700-800 ytl civarında bir kamera araştırması yaptım kendi çapımda. Önceleri SONY DCR-SR35E , SONY DCR-DVD115E gibi ...
| |||||||
Canon DC50 | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Görüntü kalitesi güzel ve 700-800 ytl civarında bir kamera araştırması yaptım kendi çapımda. Önceleri SONY DCR-SR35E , SONY DCR-DVD115E gibi modeller dikkatimi çekti. Fakat bu modellerin 800.000 piksel görüntü kalitesi olması dolayısıyla kapalı ortamda net görüntü alınamadığı hakkında bazı yorumlar okudum. Bundan dolayı yeni araştırmalarımda (internet üzerinden) Canon DC50 video kameranın emsal diğer kameralarda bulunmayan 5,39 megapiksel görüntü kalitesi ilgimi çekti. Kameralar hakkında pek bilgim yoktur. Daha önce kamera da kullanmadım. Sony kamera tavsiye edenler acaba nasıl bir karşılaştırma yaparak bu tavsiyede bulunuyorlar. 5,39 megapiksel mi daha iyi görüntü elde eder yoksa 800.000 piksel mi daha iyi görüntü elde eder. Veya kaliteli görüntü sağlayan kamera için hangi özelliklerine bakmamız gerekiyor. Ya da kamera seçiminde bulunurken hangi özelliklerine bakmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız memnun olurum. |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Kamera alırken rakamlar önemli değildir fazla, sebebi ise markaların sağladığı özellik gibisi yoktur misal : bii pentac veya carl zeiss lensi olan ile resim çekin ondan daha yüksek mp li olan ama farklı bir makinede çekim yapın farkı göreceksiniz, sony yi number one yapan ise bu lensler netlik içinse içindeki yapıdır ama ne kadar r hareketli görüntüde az "geriye kareleme" sarsılma izleri olursa onu tercih etmelisin derim |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | İlginiz için teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| sony, kamera, canon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Canon DC50Canon DC50 konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |