Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Yardim Eder Mİsİnİz? konusu gösteriliyor Özet:Yaklaşık 700-800 YTL tutarında bir kamera almak istiyorum.Ama bu işten fazla anlamıyorum.Tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim....
| |||||||
Yardim Eder Mİsİnİz? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Gümüş Üye ![]() | Yaklaşık 700-800 YTL tutarında bir kamera almak istiyorum.Ama bu işten fazla anlamıyorum.Tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| | #2 |
| administrator ![]() | bu cihazı tavsiye ederim..özellikle eraberinde verilen özellikler güzel ÇANTA + 1 KASET + TRİPOD HEDİYELİ + YEDEK PİL HEDİYELİ VİDEO KAMERA (MİNİ DV9) ![]() 800.000 pixel Advanced HAD CCD Mini DV , LP (uzun süre çekim) modu Direk DVD kayıt tuşu ( Click to DVD ) nightshot plus ( renkli gece çekimi ) 6 resim efekti 6 program AE Kolay kullanım modu LCD ekran üzerinde Start/Stop ve Zoom düğmesi Kablosuz uzaktan kumanda |
| | |
| | #3 |
| ORGENERAL ![]() | Güzel bir makine. Kullanmışbirisi olarak söylüyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Yardim Eder Mİsİnİz?Yardim Eder Mİsİnİz? konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |