Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / usb 2.0 pc camera sn9c201 konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar bende (usb 2.0 pc camera sn9c201) pc camera var şuan çok bulanık gösteriyor. tüm ayarlarıyla oynadım altındanda ayar yaptım ...
| |||||||
usb 2.0 pc camera sn9c201 | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | arkadaşlar bende (usb 2.0 pc camera sn9c201) pc camera var şuan çok bulanık gösteriyor. tüm ayarlarıyla oynadım altındanda ayar yaptım kameranın önüdeki yuvarlağıda filan oynadım ama görüntü çok çirkin onu düzeltemiyorm. bende silip yeniden kurayım dedim ama cameranın cd sini kaybetmişim şimdi o cd y,de bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba ...şimdiden çok teşekür ederim. bu ayarı başka nereden indirebilirm acaba... |
| | |
| | #2 |
| ' sunless ' Pasaj Yöneticisi | Abla birşey buldum. Ama nasıl kullanılacağını fazla bilmiyorum. Pc deki eksik driverleri buluyor. Belki işinize yarar. Arıyorum şimdi driveri... |
| | |
| | #3 |
| ' sunless ' Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #4 |
| ' sunless ' Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #5 |
| Gümüş Üye ![]() | ben de aynı camera kullanıyorum |
| | |
| | #6 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | ayarlarının nasıl yapıldığını söylermisin. yada cd sini nerede bulablirim acaba |
| | |
| | #7 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Kamera resmi, model ve marka no, verin, bakalım, ayrıca windows geri yükleme denerseniz belki düzelebilir yeni sildi iseniz |
| | |
| | #8 |
| Ordinaryüs ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
usb 2.0 pc camera sn9c201usb 2.0 pc camera sn9c201 konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |